Μισθός 5.000 ευρώ για να αλείψεις αντηλιακό σε παραλία!

Ζητούνται νέοι και νέες για να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μια γαλλική παραλία αλείφοντας με αντηλιακό τις πλάτες ωραίων νεαρών γυναικών και ανδρών. Η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ.

Η παραθαλάσσια πόλη Σαμπλ ντ΄ Ολόν στη Δυτική Γαλλία άρχισε χθες την αναζήτηση των υποψηφίων για τη «δουλειά του καλοκαιριού». Το δημοφιλές θέρετρο στον Νομό Βαντέ, νότια της Βρετάνης, αναζητεί μέσω Ίντερνετ δύο «creamers», όπως τους περιγράφει χρησιμοποιώντας την αγγλική λέξη. Η δουλειά τους θα είναι να περάσουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στην παραλία με 30.000 δείγματα αντηλιακής λοσιόν.

Οι τέλειοι υποψήφιοι πρέπει να είναι νέοι και ωραίοι και να έχουν λίγες ιατρικές γνώσεις. Πρέπει επίσης να ξέρουν να διασκεδάζουν και να είναι ικανοί να διοργανώνουν δραστηριότητες στην παραλία. Τα καθήκοντά τους θα είναι παρόμοια με αυτά των ναυαγοσωστών. Αντί όμως να σώζουν ανθρώπους από πνιγμό, θα τους σώζουν από τα ηλιακά εγκαύματα, ενώ τα παιδιά θα έχουν προτεραιότητα. Τίποτε δεν θα εμποδίζει τους «creamers» να προσφερθούν να αλείψουν τα προϊόντα τους στο «επάνω μέρος της πλάτης και των χεριών» ωραίων ενηλίκων, γυναικών και ανδρών, που κινδυνεύουν να ψηθούν από τον ήλιο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μιλούν γαλλικά, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι Γάλλοι. Οι λεπτομέρειες δημοσιεύονται στον ιστότοπο www. lejobdelete. com («le job de l΄ ete» σημαίνει στα γαλλικά «καλοκαιρινή δουλειά»). Οι υποψήφιοι έχουν περιθώριο έως τις 26 Μαΐου για να στείλουν βιογραφικό σημείωμα και ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων, στο οποίο να εξηγούν ή να δείχνουν γιατί είναι οι κατάλληλοι για τη δουλειά. Οι δύο υποψήφιοι που θα προκριθούν θα αμείβονται με 850 ευρώ την εβδομάδα επί έξι εβδομάδες, από τις 10 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου- θα λάβουν δηλαδή συνολικά 5.100 ευρώ.

www.lejobdelete.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα