Αγγελία: Ζητούνται ζευγάρια με αδυναμία στην πολυτέλεια!

Ζητούνται ζευγάρια με αδυναμία στην πολυτέλεια και τον χρόνο να ταξιδεύουν για έξι μήνες, επί πληρωμή, ώστε να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τους πιο ρομαντικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος σε όλο τον κόσμο! Δεν είναι πλάκα. Είναι η νέα καλύτερη δουλειά του κόσμου, ύστερα από εκείνη των τουριστικών αρχών της Κουΐνσλαντ της Αυστραλίας που ζητούσαν τον φύλακα ενός νησιού για έξι μήνες.

Αυτή η προσφορά εντάσσεται στη νέα φιλοσοφία μάρκετινγκ για την προώθηση προορισμών. «Εχουμε πλημμυρίσει από αιτήσεις» δηλώνει η Ρόζμαρι Μιλίντι, διευθύντρια του site RunawayBrideAndGroom.com, περιγράφοντας τις αντιδράσεις σε αυτή τη νέα διαφήμιση. Το ιρλανδικό ταξιδιωτικό γραφείο, που έχει και το ομώνυμο site, εμπνεύστηκε αυτή τη διαφημιστική καμπάνια από την περσινή άκρως επιτυχημένη καμπάνια της Αυστραλίας για την «καλύτερη δουλειά του κόσμου».

Ηδη πάνω από 1.000 ζευγάρια έχουν καταθέσει αιτήσεις, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε θέρετρα στην Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία αλλά και τις ΗΠΑ. Η μόνη υποχρέωση των νικητών θα είναι να καταφέρνουν κάμποσες φορές κάθε εβδομάδα «να βγαίνουν από την αιώρα και να αφήνουν το ποτήρι της σαμπάνιας» για να περιγράφουν τις εμπειρίες τους σε ένα blog, ενώ θα γράφουν μία φορά το μήνα στην εφημερίδα «The Irish Times». Εκτός από τις ανέσεις των ξενοδοχείων θα «αποζημιωθούν» με 20.000 ευρώ για τον χρόνο που θα διαθέσουν!

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι η 7η Απριλίου, ενώ το τυχερό ζευγάρι θα πρέπει να έχει έτοιμες τις βαλίτσες του στα μέσα Μαΐου, όποτε θα ξεκινήσει ο γύρος στα θέρετρα του κόσμου! Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι Ιρλανδοί, ωστόσο θα πρέπει να μπορούν να προωθήσουν τις ομορφιές της Ιρλανδίας. «Εχουμε ήδη αιτήσεις από την Κορέα, την Κίνα, τα Σκόπια, την Κροατία, την Ινδία και τη Σαουδική Αραβία» λέει η Μιλίντι και προσθέτει ότι ο ρυθμός με τον οποίο φτάνουν οι υποψηφιότητες είναι πέντε κάθε ώρα. Μάλιστα ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, που είχε κανονίσει να παντρευτεί σε έναν αμπελώνα στην Καλιφόρνια, έστειλε αίτηση δηλώνοντας ότι είναι διατεθειμένοι να ακυρώσουν όλες τις προετοιμασίες και να παντρευτούν στην Ιρλανδία προκειμένου να μπορέσουν να γίνουν «δοκιμαστές μήνα του μέλιτος» σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα