Τζούλια Αλεξανδράτου σε νέο πορνό - dvd

Και λέγαμε τόσο καιρό που είναι το κορίτσι… που είναι το κορίτσι! Το «μυστήριο» λύθηκε και η απάντηση βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα καθώς κυκλοφόρησε το νέο, δεύτερο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που είναι πολύ πιο hardcore από το πρώτο και το οποίο όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να γίνει ανάρπαστο!

Το πρώτο DVD με τις σαμπάνιες είχε πουλήσει περίπου 100.000 αντίτυπα και είχε γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης. Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει με το δεύτερο που φέρνει λίγο από… Αφρική, καθώς η Τζούλια έχει για συμπρωταγωνιστές της δυο μαύρους Αφρικανούς με τους οποίους επιδίδεται σε σκληρές σεξουαλικές σκηνές.

Στη νέα της πορνοταινία, η Τζούλια εμφανίζεται τσιτσίδι να αλωνίζει στους δρόμους της Βούλας αναζητώντας τον έρωτα. Τον οποίο τελικά τον βρίσκει… εις διπλούν! Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή και η πλοκή πολύ συγκεκριμένη!

Πίσω από τη νέα ταινία της Τζούλιας, βρίσκεται ο «συνήθης ύποπτος» παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης, ενώ η τιμή του dvd αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλή, στα 15 ευρώ, μιας και διανύουμε οικονομική κρίση! Βλέπετε η Τζούλια εκτός από «καλλιτεχνικές» έχει και κοινωνικές ευαισθησίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα