"Ο άντρας μου ο πορνοστάρ"

Αυτός είναι ο κουβαλητής του σπιτιού, αφού φέρνει 4.000 δολάρια την ημέρα. Αυτή είναι η νοικοκυρά που τον καλοδέχεται στο σπίτι κάθε μέρα, παρά το γεγονός ότι εκείνος έχει κάνει σεξ με γυναίκες και άνδρες. Το κάνει, όμως, καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ήρθατε στην καθημερινότητα της Μπέκι και του Ρις Τζέικομπς, ενός ζευγαριού για το οποίο το πορνό είναι... ρουτίνα.

Οι ισορροπίες είναι δύσκολες, αλλά το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει βρει τους κωδικούς του. Η Μπέκι εκτιμά το γεγονός ότι ο άνδρας της κάθε μέρα που γυρίζει από τη «δουλειά» τής κάνει ένα κομπλιμέντο για την εμφάνισή της ώστε να της δείξει ότι εξακολουθεί να είναι γι’ αυτόν «η μία»! Πάντως, για να αποφεύγει την έντονη κριτική των δικών της, έχει πει ότι ο Ρις κάνει μόντελινγκ σε περιοδικά fitness.

Αλλωστε, μέσω αυτού του δρόμου κατέληξε στη βιομηχανία του πορνό. Ηταν ήδη σε σχέση με την Μπέκι όταν τον πλησίασε στο γυμναστήριο ένας φωτογράφος και του πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Στην πορεία ήρθαν και οι προτάσεις για «έξτρα» που του πρόσφεραν καλά χρήματα και θα βοηθούσαν το ζευγάρι να φύγει μια ώρα αρχύτερα από το διαμέρισμα των γονιών του Ρις, όπου έμενε. Δεν το είπε όμως από την αρχή στην Μπέκι, η οποία όταν το ανακάλυψε, τον χώρισε γιατί ένιωθε προδομένη. Της εξήγησε, όμως, ότι το έκανε για να βελτιώσει τη ζωή τους και έτσι εκείνη αποφάσισε να το ξανασκεφτεί. Τελικά, μετά από πολλές υπαναχωρήσεις, αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Το πρώτο διάστημα μετά από κάθε γύρισμα δεν έκανε σεξ μαζί του, αν δεν περνούσαν τρεις μέρες. «Τώρα, ως επί το πλείστον, ασχολείται με το γκέι πορνό και αυτό -αντίθετα με ό,τι θα περίμενε ο κόσμος- με κάνει να νιώθω πιο άνετα» δηλώνει η Μπέκι.

«Αρχισε να ασχολείται με αυτό όταν του πρότειναν 1.500 δολάρια απλώς για να αυτοϊκανοποιείται σε γκέι σάιτ» εξηγεί η Μπέκι, που αποκαλύπτει ότι οι σκηνές του γκέι πορνό πληρώνονται πέντε φορές περισσότερο από αυτές του στρέιτ. Και καταλήγει: «Δεν βλέπω τα βίντεό του γιατί δεν θα ένιωθα άνετα να τον βλέπω να αγγίζει άλλους. Ομως, νιώθω άνετα γι’ αυτό που κάνει, γιατί είναι καλός. Μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι υποψήφιος για Πορνοστάρ της Χρονιάς και είμαι πολύ υπερήφανη» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα