Μενεγάκη - Ματέο και φιλιά στο δρόμο

Ένα ερωτικό weekend στη Ρώμη πέρασαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος, όμως ο φωτογραφικός φακός τους ακολούθησε και εκεί... Κι αν μέχρι τώρα τους είχαμε δει να πίνουν ουζάκια στη Νέα Μάκρη,να τρώνε σούσι στη Βουλιαγμένη και να ψωνίζουν μπαχαρικά στην Ομόνοια, ήρθε η ώρα να τους δούμε να ανταλλάσουν «καυτά» φιλιά!

Κι επειδή το πάθος ξεχειλίζει, η εφημερίδα «Espresso» δημοσιεύσει σήμερα και νέα σειρά φωτογραφιών με ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού καταμεσίς του δρόμου! Το ερωτικό σίριαλ του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού έχει και συνέχεια...

Με λευκό φόρεμα, μοβ τσάντα και την φωτογραφική μηχανή στον ώμο, η ξανθιά παρουσιάστρια αγκαλιάζει τον επίσης ντυμένο στα λευκά σύντροφό της έξω από γνωστό κατάστημα εσωρούχων στην οδό Via Del Corso της ιταλικής πόλης!

Χαμπάρι δεν πήραν τον φακό από τον έρωτα...  Περιμένοντας το ταξί που είχαν καλέσει, ο Ματέο πιάνει την Ελένη από τους ώμους, κοιτάζονται με πάθος και αρχίζουν τα φιλιά!

Η οικοδέσποινα του «Καφέ» την έχει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα, αφού δεν διστάζει να γονατίσει στον δρόμο για να φτιάξει το μπατζάκι του καλού της! Άτσα και περιποιητικό το Ελενάκι...

Ανέμελοι και ερωτευμένοι μπαίνουν στο πίσω κάθισμα του ταξί και κατευθύνονται προς άγνωστο προορισμό.

Μην νομίζετε, όμως, ότι μόνο στη Ρώμη πάνε τα πιτσουνάκια... Μόλις χθες, τους εντόπισαν να επιστρέφουν από Άνδρο με το πλοίο «Θεολόγος»!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα