Αντώνης Ρέμος και Έλενα Παπαρίζου ενώνουν τις δυνάμεις τους

Αντώνης Ρέμος και Έλενα Παπαρίζου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις  φωνές τους επί πίστας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου θα υπάρχει και ένα ντουέτο των δυο τους.

Μάλιστα, με το που «έδωσαν τα χέρια» η Έλενα Παπαρίζου επισκέφτηκε τον Αντώνη Ρέμο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, στη Θεσσαλονίκη. Η τραγουδίστρια, προτίμησε να κάτσει σε ένα απομακρυσμένο τραπέζι μαζί με τον Τόνι Μαυρίδη ο οποίος ήταν λίγο… βιαστικός.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς η Έλενα δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου, αφιερώνοντας τες στον Τόνι, που ήταν δίπλα της.

Αντώνης Ρέμος και Έλενα Παπαρίζου έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις. Πάντως απ\' ότι φαίνεται και οι δυο έχουν βάλει σκοπό να μας εκπλήξουν αυτή τη φορά, τόσο με το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν όσο και με την εμφάνιση τους. Κι αυτό γιατί η μεν Έλενα, σύμφωνα με την « Espresso»,  ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, ενώ ο Αντώνης προσέχει τη διατροφή του, τρεφόμενος υγιεινά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα