Άννα Πρέλεβιτς: Σταρ Ελλάς με το σπαθί μου

«Ο μπαμπάς μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο. Το πήρα με το σπαθί μου», δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς αμέσως μετά την στέψη της ως Σταρ Ελλάς. Παράλληλα, η καλλίγραμμη μελαχρινή ξεκαθάρισε ότι πρώτα θα πάρει το πτυχίο της και το μόντελινγκ θα το έχει ως χόμπι.

Αναφερόμενη στον διαγωνισμό, η Άννα είπε ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος γιατί όλες οι κοπέλες ήταν πολύ όμορφες. Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πήρε το στέμμα λόγω του επώνυμου μπαμπά της και ανέφερε ως παράδειγμα την Δούκισσα Νομικού «που πήρε τον τίτλο επειδή το άξιζε», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τι σκοπεύει, όμως, να κάνει από εδώ και πέρα η Σταρ Ελλάς 2010;

«Κύριος στόχος μου είναι το πτυχίο μου και το μόντελινγκ μόνο σαν χόμπι», τόνισε η 20χρονη που έχει σπουδάσει Μedia Communication στο Λονδίνο, προσθέτοντας πως θέλει να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη στο επάγγελμά της και την ενδιαφέρει περισσότερο ο χώρος του θεάματος.

Πάντως, η πανύψηλη και καλλίγραμμη Άννα δεν είναι μόνη, οπότε οι επίδοξοι  γαμπροί μην ετοιμάζεστε...  Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει σχέση εδώ και 3 χρόνια, ενώ οι πληροφορίες λένε πως σύντροφός της είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, μπασκεμπολίστας στην ομάδα των Τρικάλων.

Πάντως, το αμόρε δεν χάρηκε και πολύ με την απόφαση της καλής του να πάει στα καλλιστεία. «Δεν έκανε και πάρτι... τώρα, όμως, κάνει!», είπε χαρακτηριστικά η Άννα!

Καβγάδες για την Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα