Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι Χρουσαλά στο Αβέρωφ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το σάλο που προκλήθηκε από την είδηση ότι το ζεύγος Χρουσαλά – Πατίτσα την περασμένη Πέμπτη έκανε πάρτι πάνω στο κατάστρωμα του ιστορικού θωρηκτού Αβέρωφ, με τα τσάμικα και τα καλαματιανά να δίνουν και να παίρνουν.

Στη δημοσιότητα διέρρευσε η αλληλογραφία της ναυτιλιακής εταιρείας του Λέοντος Πατίτσα και του Γενικού Επιτελείου Στρατού, η οποία αποκαλύπτει ότι τελικά αυτό που ζητήθηκε από το ΓΕΝ ήταν να πραγματοποιηθεί στο ιστορικό πολεμικό πλοίο, επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την καθέλκυσή του, στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων 2010».

Τώρα, πώς από μια επετειακή εκδήλωση καταλήξαμε σε πανηγύρια με κλαρίνα και νταούλια, και τη Μαριέττα, τον Λέοντα και τους λοιπούς καλεσμένους να χορεύουν τσάμικα και καλαματιανά είναι ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί.

Προς το παρόν, μετά από το σκάνδαλο που προκλήθηκε, ο μόνος που πλήρωσε τη… νύφη είναι ο κυβερνήτης του Αβέρωφ, αρχιπλοίαρχος Ε. Γαβαλάς, ο οποίος καρατομήθηκε από τις τάξεις του ναυτικού, ενώ την ίδια ώρα αρκετοί είναι αυτοί που ζητούν εξηγήσεις από τον διοικητή του ΓΕΝ.

Όσο για τους νεόνυμφους; Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Καμία ανακοίνωση από μέρους, κανένα «συγγνώμη» για το ατόπημά τους! Μην ενοχλείται τα παιδιά είναι μες στα μέλια. Η ιστορική τους εκπαίδευση θα ξεκινήσει από… Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα