Οι διακοπές των Brad Pitt και Angelina Jolie στη Σαντορίνη

Τρίτη μεσημέρι ο Brad Pitt συν γυνεξί και τέκνοις κατέφθασε στο νησί με λίαρ τζετ από την Κύπρο και πήγε κατευθείαν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στα Φηρά, με απίστευτη θέα στην Καλντέρα!!!

Η εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» πήγε στη Σαντορίνη και κατέγραψε καρέ καρέ πού πήγε και τι έκανε το διάσημο ζευγάρι του Hollywood.

Οι Brangelina έκλεισαν επτά πολυτελέστατες σουίτες η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 500 – 1.500 ευρώ,  με εσωτερικά τζακούζι, ιδιωτικές πισίνες, γυμναστήριο και ιδιωτικό μασάζ και το μόνο που ζήτησαν ήταν εχεμύθεια και απομόνωση.

Κάτοικοι του νησιού τους είδαν να βολτάρουν οικογενειακώς στα σοκάκια της Καλντέρας, σε ώρες βέβαια που δεν ήταν αιχμής, χωρίς να θέλουν να προκαλέσουν τα βλέμματα πάνω τους.

Μάλιστα μια κυρία τους συνάντησε πρωί, πρωί, έξι με επτά η ώρα στην Καλντέρα να τραβούν φωτογραφίες το ηφαίστειο.

Η Angelina με μακρύ φόρεμα και σανδάλια, αμακιγιάριστη και ο Brad με βερμούδα και χαβανέζικο πουκάμισο απολάμβαναν τις ομορφιές του νησιού.

Γεύτηκαν μεσογειακές λιχουδιές, φρέσκα φρούτα, τοπικά εδέσματα, πέρασαν λίγες ώρες στο σκάφος φίλων τους και έκαναν και μια μικρή περιήγηση στα κοντινά νησάκια.

Όλα αυτά βέβαια μέσα σε δύο μέρες γιατί την Πέμπτη το πρωί, ή την Τετάρτη το βράδυ, αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα