Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ξανά μπλε ποδιά. Βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε… χρόνια πίσω, φόρεσε ξανά μπλε ποδιά και… υποδύθηκε μια μαθήτρια.

Μόνο που αυτή τη φορά είναι μια sexy και ροκ μαθήτρια, για τις ανάγκες του video clip του νέου της τραγουδιού «Κορίτσι πράμα».

Το τραγούδι είναι του Φοίβου και τις τελευταίες μέρες ακούγεται από τα ραδιόφωνα το πρώτο μέρος του, γιατί θα υπάρξει και δεύτερο… δηλαδή άλλο ένα τραγούδι που θα είναι η συνέχεια του πρώτου.

Τα γυρίσματα έγιναν χθες το πρωί, η τραγουδίστρια φόρεσε μπλε ποδιά, όπως και μια γυναικεία μπάντα, ενώ υπάρχει κοινό που χειροκροτεί τη μαθήτρια Βανδή που τραγουδάει…

Η Δέσποινα, μάλιστα, όπως δήλωσε, θα ήθελε πολύ να επιστρέψουν οι ποδιές στα σχολεία, για να μην έχει το άγχος τι να φοράει στα παιδιά της κάθε μέρα.

«Είναι πονοκέφαλος για τον γονιό», είπε χαρακτηριστικά η μαμά Δέσποινα. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της σε παραλιακό μαγαζί… Θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, ενώ μαζί της θα είναι και το συγκρότημα «48 ώρες».

Δεν θα είναι… μπουζουξίδικο αλλά club, αφού στο μαγαζί θα υπάρχει και dj, ο οποίος θα παίζει ξένη μουσική, όταν η Δέσποινα θα κάνει διάλειμμα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα