Σάκης Ρουβάς: "Ξέρω τα όρια μου και δεν τα ξεπερνάω"

Όσοι υποστηρίζουν ότι ο Σάκης είναι  ο «απόλυτος Έλληνας star» έχουν απλά… δίκιο!!!  Έχει καταφέρει να κερδίσει το ακατόρθωτο: Εκτός από τις γυναίκες, έχει καταφέρει να «κατακτήσει» και τους άνδρες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που κανείς δεν λέει κακό λόγο για τον Sakis. Και ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, αφού με ένα χαμόγελο σε… καθηλώνει! Δεν είναι επίσης τυχαίο πως είναι ο μόνος άντρας που «κέρδισε» το εξώφυλλο του Cosmopolitan, στα δέκα χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού!

O Σάκης, λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα κάνει φανερό ότι έχει ωριμάσει! Είναι σπάνιο, αλλά και μόνο που τον ακούς, γεμίζεις θετική ενέργεια … η οποία προέρχεται, βέβαια, από την μικρή Αναστασία: «Είναι μια αστείρευτη πηγή συναισθημάτων που με κάνει να νιώθω ακόμη μεγαλύτερη αγάπη, την οποία θέλω να δίνω με την σειρά μου. Είναι μακράν η ομορφότερη φάση της ζωής μου. Με δυσκολεύει το πόσο μου λείπει, όταν δεν είμαι μαζί της. Είναι και στην ηλικία, όπου κάθε μέρα είναι διαφορετική, λέει μια λέξη παραπάνω, κάνει μια γκριμάτσα και ανακαλύπτει ένα νέο παιχνίδι. Όλο αυτό μου αποκαλύπτει συνεχώς μια νέα διάσταση της ευτυχίας».

Το sex symbol (ω, ναι αν και μπαμπάς παραμένει το ίδιο ακαταμάχητος με πριν) είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος ότια φώτα θα πέφτουν πάνω του για πολύ καιρό ακόμα και δεν τον ενοχλεί, γιατί «είναι κομμάτι αυτού που κάνω». Πες τα Σάκη! Όχι, σαν κάτι άλλους που «υστεριάζουν» όοοοποτε τους συμφέρει. «Όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια», συμπληρώνει.

Και όσο απίστευτο και αν ακούγεται ο Σάκης έχει ελαττώματα κορίτσια: «Είμαι ανυπόμονος και πεισματάρης». Φαντάζομαι όμως ότι όλες θα μπορούσαν να ζήσουν  δίπλα του ακόμα και με αυτά, αλλά τον κέρδισε η Κάτια!!!

Ποιο είναι όμως το κλειδί της επιτυχίας στην σχέση τους; «Εξέλιξη! Μια σχέση πρέπει να προχωράει μαζί σου, να μην σε περιορίζει, να μην σε σταματά. Να παίρνεις συνέχεια ερεθίσματα», εξηγεί ο Σάκης, ο οποίος όπως δηλώνει  ότι το μόνο πράγμα που δεν συγχωρεί είναι το ψέμα.

Όσον αφορά την επαγγελματική του επιτυχία, το «μυστικό» είναι ένα: «Ξέρω τα όρια μου και δεν τα ξεπερνάω. Θέλω να περνάω καλά με αυτό που κάνω. Δεν πιέζω τον εαυτό μου περισσότερο από όσο πρέπει. Είναι καλό να ακούς τον εαυτό σου, το σώμα και το πνεύμα σου». Και δεν είναι απλά λόγια. Τα έκανε πράξη: «Δεν νιώθω ότι πρέπει να υπηρετώ την εικόνα μου. Μου έλεγαν: «Μην κάνεις παιδί, θα καταστραφεί η καριέρα σου» ή «Μην παντρευτείς, τελείωσες». Όταν έφτασε η στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί, τίποτα δεν με σταμάτησε».

Και πώς θα μπορούσε Sakis;  Ίσα- ίσα οι θαυμάστριες αυξηθήκαν και η καριέρα του απογειώθηκε τόσο στο τραγούδι, όσο και στην υποκριτική…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα