Δείτε τους "Άνδρες της Χρονιάς"

Κι όμως, όλοι τους είναι άνδρες που δεν «κολλάνε» στα βραβεία. Για δέκατη τέταρτη χρονιά βραβεύτηκαν οι σπουδαίοι άνδρες. Η φετινή βράβευση για τους Ανδρες της Χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με την ξεχωριστή παρουσία του Θανάση Βέγγου. Ο «καλός μας άνθρωπος» με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχτηκε το βραβείο για το «έργο ζωής» που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι επιστρατεύοντας το χαρακτηριστικό χιούμορ τους κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Δεν μπορούσε να μην τιμηθεί ο Sakis. Ηταν η χρονιά του, άλλωστε. O Σάκης Ρουβάς πήρε το βραβείο του Τραγουδιστή του 2009 και κατά την απονομή ευχήθηκε να έρθει η ημέρα που θα τον κοιτάζουμε όλοι με τον ίδιο θαυμασμό που έχουμε σήμερα προς τον Θανάση Βέγγο. Πρωτοεμφανιζόμενος για το 2009 είναι ο Νικ Καλάθης, μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ενώ Αθλητής της Χρονιάς είναι ο οδηγός αγώνων ράλι Λάμπρος Αθανασούλας. Χρυσός Ανδρας βγήκε ο Οτο Ρεχάγκελ και Διεθνής Ανδρας από το χώρο του αθλητισμού ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ως Τηλεοπτική Προσωπικότητα του 2009 βραβεύτηκε ο Εκτορας Μποτρίνι για τον «Εφιάλτη της κουζίνας» και ως Ραδιοφωνική Προσωπικότητα ο Τζίμης Πανούσης. Το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για το 2009 πήρε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ του Καλύτερου Δημοσιογράφου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μanager της Χρονιάς βγήκε ο Δημήτρης Παντερμαλής, ενώ Stylish Man για το 2009 ο Σισέ. Το συγγραφικό βραβείο πήρε το δίδυμο Απόστολου Δοξιάδη - Χρίστου Παπαδημητρίου των Logicomix, Συνθέτης αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και Επιστήμονας ο Γιώργος Λάγιος (πρωταγωνιστής στην κίνηση των αυτοκινήτων με υδρογόνο). Επίσης, βραβείο έλαβαν οι Ελληνες διασώστες που ανέσυραν ζωντανό ένα νεαρό στην Αϊτή. Η βραδιά είχε άρωμα Μίκη Θεοδωράκη. Οι μελωδίες του πλημμύρισαν το χώρο. Την τηλεοπτική κάλυψη της βραδιάς ανέλαβε το Star και η μετάδοσή της θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα