Στινγκ: Δεν θα αφήσει ούτε σεντ στα έξι παιδιά του!

Δεν σκοπεύει να αφήσει στα παιδιά του ούτε σεντ από την περιουσία του που ανέρχεται στα 225.000.000 ευρώ, επειδή θέλει να τα μάθει να βγάζουν μόνα τους τα προς το ζην. Αυτή είναι η παιδαγωγική επιλογή του διάσημου ροκ σταρ Στινγκ, ο οποίος κατάφερε να εκτοξευτεί στην κορυφή και να απολαμβάνει πλούτο, επειδή δούλεψε και δουλεύει ακόμα σκληρά στη μουσική βιομηχανία.

Ο τραγουδιστής, που έζησε πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mail on Sunday» ξεκαθάρισε ότι θέλει οι τρεις γιοι του και οι τρεις κόρες του να δουλέψουν για να ζήσουν, ενώ δεν δίστασε να προσθέσει ότι έτσι κι αλλιώς όταν πεθάνει δεν θα έχουν μείνει και πολλά για να ξοδέψουν! «Τους έχω πει ότι δεν θα έχουν μείνει και πολλά χρήματα, γιατί τα ξοδεύουμε! Είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Ο,τι κερδίζουμε, το ξοδεύουμε και δεν μένουν πολλά στην άκρη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 62χρονος μουσικός που απασχολεί σε μόνιμη βάση ούτε έναν ούτε δύο, αλλά εκατό υπαλλήλους.

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να τους αφήσω καταπιστεύματα. Πρέπει να δουλέψουν. Ολα τα παιδιά μου το ξέρουν αυτό και σπάνια μου ζητούν ο,τιδήποτε, πράγμα που σέβομαι και εκτιμώ πραγματικά» εξηγεί ο πρώην αρχηγός του συγκροτήματος Police. Ωστόσο σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι αν κάποιο από τα παιδιά του μπλέξει ή βρεθεί σε ανάγκη, θα το βοηθήσει, αλλά διευκρινίζει ότι αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα