Νατάσσα Θεοδωρίδου: Τί θέλει από έναν σύντροφο σήμερα;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Big Fish» για τον έρωτα, τα διαζύγιά της, τον γάμο, την καριέρα, τις δύο κόρες της και αποκάλυψε τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά από έναν σύντροφο σήμερα.

«Πριν από 20 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου. Γέννησα την κόρη μου. Ήμουν ένα παιδί» δήλωσε η τραγουδίστρια, εξηγώντας σχετικά με την εμπειρία της μητρότητας: «Δεν ξέρω αν είσαι ποτέ έτοιμος να γίνεις πατέρας ή μητέρα. Για το μοναδικό που ήμουν απόλυτα σίγουρη και τότε και τώρα, είναι ότι γεννήθηκα για να τραγουδάω. Την μητρότητα στην εμπνέει πάντα ένας άλλος άνθρωπος. Δεν έχει αξία να αλλάξω τίποτα. Τα περισσότερα λάθη τα έκανα τότε. Τίποτα δε θα άλλαζα. Πάντως 23 ετών, δε θα ήθελα να είμαι ξανά. Τα 33 μη ήταν μία ωραία περίοδος της ζωής μου. Ήμουν ήδη μητέρα δύο παιδιών».

Όσον αφορά στο κεφάλαιο «γάμος-διαζύγιο», η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Έχω δύο στα δύο διαζύγια! Κάτι λέει αυτό. Αποδεδειγμένα κάνω γάμους που καταλήγουν σε διαζύγιο», ενώ στην ερώτηση τι ψάχνει σήμερα από έναν σύντροφο, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχθηκε: «Κάποιον να με προσέχει σαν τα μάτια του. Θέλω να είμαι η αρχή και το τέλος του. Να ξυπνά και να κοιμάται με το όνομά μου στα χείλη του. Αν με αγαπήσει κάποιος πραγματικά, μπορώ να τον κάνω βασιλιά. Είμαι παλιάς κοπής. Θέλω να μου πει κάποιος “Ρε Νατάσσα, εσένα έψαχνα σε όλη μου τη ζωή!».

Στην ίδια συνέντευξη, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της: «Είμαι 43 χρόνων και με θεωρώ μικρή. Η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός. Θλίβομαι με αυτούς που λένε ψέματα για την ηλικία τους. Όχι, ας είμαι δίκαια. Είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν δηλώνεις μικρότερη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα