Κωνσταντίνα: Πιέστηκα για να πάω στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Κάποια πράγματα ειπώθηκαν διαφορετικά και βγήκαν προς τα έξω διαφορετικά, είπε η Κωνσταντίνα μιλώντας για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε πως η κόρης της έκλαιγε επειδή αποχώρησε από το σόου χορού.

Αναφερόμενη σε όσα είπε για τον παρουσιαστή και την ενόχλησή της όταν πήγε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η τραγουδίστρια δήλωσε: «από την στιγμή που υπάρχει μία συμφωνία όποιος αποχωρεί να κάνει μία εμφάνιση, πρέπει να είναι ενημερωμένοι οι παρουσιαστές το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση να πάω, πιέστηκα να πάω και αισθάνθηκα πως δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά τους».

«Πήγα στο “Dancing”, έκανα μια καλή εμφάνιση και, εντάξει, πήρα την κρυάδα της πρώτης αποχώρησης... Στεναχωρήθηκε πάρα πολύ η κόρη μου, με έφερε σε δύσκολη θέση εκείνο το βράδυ. Είναι μικρό παιδί και δεν καταλαβαίνει, αλλά ήθελα τόσο πολύ να τα παρατήσω όλα και να την αγκαλιάσω», συνέχισε η Κωνσταντίνα, προσθέτοντας πως η συμμετοχή της στο σόου χορού της έκανε καλό, μιας και πολύς κόσμος της έλεγε ότι ήθελε να την δει στην τηλεόραση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα