Εβελίνα Παπούλια: Πέθανα στον ύπνο μου

Μία πολύ ιδιαίτερη εξομολόγηση έκανε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μοιράστηκε μία μεταφυσική εμπειρία της, που όπως είπε είναι κάτι που δεν έχει κάνει γνωστό σε πολλά άτομα.

Η όμορφη ηθοποιός συμμετείχε σε ένα διαδικτυακό project με τίτλο The Confession Session, στα πλαίσια του οποία πενήντα δύο άτομα αποκαλύπτουν στην κάμερα προσωπικές τους ιστορίες. Συγκεκριμένα, ο Άλκης και ο Κώστας Γούναρης συναντούν πενήντα δύο ανθρώπους σε ένα μπαρ και συνθέτουν τελικά: «πενήντα δύο μικρά κινηματογραφικά πορτραίτα εξομολογητικού χαρακτήρα, ως φιλοσοφικό παιχνίδι για τον τρόπο, που τα γεγονότα και οι αρχές μας καθορίζουν τις αποφάσεις και τις πράξεις μας».

Μία από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία θέλησε να περιγράψει μία μεταφυσική της εμπειρία. Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί. Πέθανα στον ύπνο μου. Είχα ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, φύσημα, και κάποια στιγμή διεγνώσθη ότι μπορεί να πάθω κάτι. Κάποια στιγμή λοιπόν πέθανα στον ύπνο μου. Είδα ένα φως κάπου στο πουθενά να με τραβάει και να μου γίνεται η ερώτηση αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Και αποφάσισα ότι θέλω να μείνω. Τραντάχτηκε το σώμα μου σε υπερβολικό βαθμό. Μετά για τρεις – τέσσερις μέρες είχα απίστευτους πονοκεφάλους και από εκείνη την ημέρα και έπειτα άρχισαν διάφορα γεγονότα να επηρεάζουν τη ζωή μου και να βλέπω άλλου είδους πράγματα από αυτά που συνήθιζα να βλέπω»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα