Καίτη Γαρμπή: Η φορολογική δήλωση του 1 δισ. δραχμών

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε ανοικτά για τα οικονομικά αλλά και τα περασμένα "μεγαλεία" που έζησε στη νύχτα. Ομολόγησε ότι τώρα είναι όλα πιο αληθινά αλλά δεν έχει μετανοιώσει για το τότε.
Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν ξεκαθάρισε για το star system : "Τώρα πια ναι. Έχει απομυθοποιηθεί το όλο πράγμα. Παντού βλέπεις τους πάντες. Άρα, για ποιο σταριλίκι μιλάμε; Αφού δεν υπάρχει αυτό το μυστικό που υπήρχε στους παλιούς. Τώρα όλα είναι στη φόρα".
Ήμουν κι εγώ κομμάτι του lifestyle. Εκεί πάνω που βρισκόμουν, στην πίστα, θα έπρεπε να έχω φροντίσει τα ρούχα, τα παπούτσια μου, το make up μου. Ο κόσμος, εκτός από τα τραγούδια και τα σουξέ, ερχόταν να δει και τα υπόλοιπα. Εμείς διαμορφώναμε απόψεις», δηλώνει η δημοφιλής τραγουδίστρια και συμπληρώνει: «γύρω μας υπήρχαν δεκάδες άνθρωποι που έπαιρναν χρήματα: στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Έχω δώσει για μία εμφάνιση 30 εκατομμύρια δρχ., το 2002, στο Παρίσι. Ήταν για ένα κομμάτι από τη σεζόν. Τότε αυτό γινόταν».

Επισημαίνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για τα χρήματα που έδωσε, αλλά και πως όλα αυτά τα ρούχα και τα παπούτσια βρίσκονται στις ντουλάπες της, η Καίτη συνεχίζει: «όλοι ασχολούμασταν με αυτό το lifestyle, έπρεπε εμείς που βρισκόμασταν πάνω στις πίστες να το κάνουμε όσο καλύτερα γινόταν. Μου αρέσει αυτό που ζούμε τώρα, είναι καλύτερο και πιο αληθινό. Έχει τελειώσει η ασυδοσία. Δεν έχω μετανιώσει όμως για τότε».

«Αλήθεια είναι ότι είχα κάνει δήλωση στην εφορία 1 δισ. δραχμών. Δουλεύω τόσα πολλά χρόνια. Πρόσφατα, πληρώσαμε ένα πρόστιμο της εφορίας 300.000 ευρώ, το οποίο τελείωσε και είμαστε πεντακάθαροι, είμαστε νομότυποι. Οι καλλιτέχνες βγάζουν λεφτά, πρέπει όσο μπορούν να είναι σωστοί. Όταν παίρνεις, πρέπει να δίνεις αυτά που πρέπει στο κράτος», αναφέρει η τραγουδίστρια για τις φορολογικές δηλώσεις.
Η Καίτη Γαρμπή παραδέχεται πως η επαφή με τον κόσμο είναι αυτή που την κρατά ζωντανή ως καλλιτέχνη.

Άλλωστε είναι από τις τραγουδίστριες που πάντα ανοίγουν την πόρτα στο καμαρίνι της για να υπογράψει αυτόγραφα και να μιλήσει με τους θαυμαστές της.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την επαφή με τον κόσμο» παραδέχεται η ίδια και συνεχίζει: «Όλος ο κόσμος που έρχεται και με βλέπει περιμένει υπομονετικά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να έρθει να πάρει αυτόγραφο. Θέλω να ακούσω τι λέει ο κόσμος. Δεν νιώθω σταρ. Στα ήταν η παλιά γενιά, του '60, '70, '80. Δεν υπάρχουν τώρα σταρ. Τότε δεν τους βλέπαμε, δεν υπήρχε τρόπος».

Μιλώντας για την απόφασή της να κάνει παράσταση στον κινηματογράφο, η Καίτη τονίζει πως πρόκειται για εξέλιξή της, ενώ δεν κρύβει το όνειρό της το καλοκαίρι να κάνει κάτι ανάλογο σε θερινούς κινηματογράφους!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα