Καρράς - Μακρόπουλος μαζί για συναυλία στην Αυστραλία

Τελειώνουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα και πετάνε για Αυστραλία προκειμένου να ξεσηκώσουν τους ομογενείς με ένα γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα. Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο, οι οποίοι σε λίγες μέρες τελειώνουν τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό παραλιακό κέντρο όπου και εμφανίζονται. Αμέσως μετά ετοιμάζουν βαλίτσες και πετάνε για την Αυστραλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέος Κόσμος» οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες, τους οποίους περιμένουν με μεγάλη αγωνία οι ομογενείς, ξεκινούν την περιοδεία τους από το Μπρίσμπαν, την Παρασκευή 1 Ιουνίου, στην αίθουσα της ελληνικής κοινότητας, ενώ την επόμενη ημέρα, Σάββατο 2 Ιουνίου, θα είναι στη Μελβούρνη, στο «Westgarth Entertainment Complex».

Μάλιστα οι δύο λαϊκοί ερμηνευτές θα παραμείνουν στη Μελβούρνη μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου, οπότε και θα πετάξουν για το Σίδνεϊ όπου θα δώσουν την τρίτη συναυλία τους, το Σάββατο 9 Ιουνίου, ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Ιουνίου, θα είναι στην Αδελαΐδα, από όπου και θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα.

Αναμένεται οι συναυλίες να είναι sold out και το μόνο που απομένει είναι οι δυο Θεσσαλονικείς τραγουδιστές να πατήσουν το πόδι τους στη χώρα των καγκουρό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα