Η αποκαλυπτική Μαρία Μπεκατώρου!

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1682 άτομα
Η αποκαλυπτική Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για όλα!

Μίλησε για τον σύζυγό της, την εμπειρία της στο «Master Chef Junior», την απιστία που δεν θα συγχωρούσε και την σχέση της με την οικογένεια Καρατζαφέρη.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε το πως ένιωσε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. "Μπαίνω μέσα και μου λένε: εδώ είναι το καμαρίνι σου, η μακιγιέρ σου, η κομμώτρια και λέω: Τι λέτε ρε παιδιά, τι είναι αυτά τα πράγματα... Το συνηθίζω αυτό κι έρχεται η στιγμή να πάω να κάνω τα γυρίσματα και μπαίνω σε ένα πλατό και λέω στον αρχισυντάκτη: Αποκλείεται, νομίζω ότι δεν θα παίξω εγώ εδώ μέσα..."

Επίσης αναφερόμενη στην σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη είπε: "Θέλει αμοιβαίες υποχωρήσεις, κάποιος κάποιες φορές κάνει παραπάνω... Μια μεγάλη υποχώρηση που κάνω που έχει δίκαιο εκείνος, αλλά εγώ καταπιέζομαι, έχει να κάνει με την ακαταστασία, είναι πολύ τακτικός" και συνέχισε "Εμείς με τον Αντώνη γνωριστήκαμε όταν εμένα δεν με ήξεραν. Και η μετάβαση για εμένα όπως και για εκείνον έγινε πολύ φυσιολογικά και ισορροπημένα, βήμα-βήμα ανέβηκα και τον είχα στο πλευρό μου. Το ότι εμένα η δουλειά μου φαίνεται είναι πολύ σπουδαίο αλλά και ο Αντώνης κάνει μια δουλειά που με κάνει πολύ υπερήφανη".

Τέλος αποκάλυψε πως δεν θα συγχωρούσε την απιστία: «Δε νομίζω, δε θα συγχωρούσα μια απιστία από τη στιγμή που είναι όλα εντάξει. Αν είναι καλή η σχέση για να απιστήσει κάποιος πρέπει να έχει αλλά προβλήματα, χαμηλής αυτοπεποίθησης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για την πρόταση που της έγινε για την πολιτική! "Κάτι μου είχε πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης παλιά, αλλά δεν το θέλω καθόλου, με τίποτα. Τι να πάω να κάνω εγώ εκεί πέρα και τι θα λέω;", είπε η παρουσιάστρια όταν την ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου αν έχει δεχθεί πρόταση να πολιτευτεί.

Μάλιστα, η Μαρία ήταν κατηγορηματική: "όλοι να πάνε αν θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Αλλά είναι και να το ‘χεις, να ξέρεις πέντε πράγματα. Να πάω και να είμαι μουγκή στη Βουλή; Μα δεν θέλω!".

"Υπάρχουν άτομα που θα έπρεπε να είναι εκτός Βουλής και εγώ μέσα σε αυτά θα είμαι. Ας κάτσω στα αυγά μου! Δεν θέλω ευθύνες, να πάρω στο κεφάλι μου κόσμο. Βλέπετε τι τραβάει ο κόσμος", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Βρανά: Τραγικές συνθήκες εξυπηρέτησης στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα