Η Παπαρίζου ξανθιά λόγω... χωρισμού!

Αλλαγή επί κεφαλής έκανε η Έλενα Παπαρίζου, ακολουθώντας τον κανόνα που θέλει τις γυναίκες που χωρίζουν να... αλλάζουν τα μαλλιά τους! Παράλληλα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Έλενα έγινε σκούρα ξανθιά από καστανή, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στην κάμερα του Star oΓιάννης Μαρκετάκης, που επιμελείται την εμφάνισή της. «Το ανοίξαμε το μαλλί της. Είναι σκούρο ξανθό με ανταύγειες στο φυσικό της χρώμα και κατσαρό», είπε χαρακτηριστικά.

Αλλαγές έκανε και στο σώμα της η τραγουδίστρια, καθώς ο Γιάννης Μαρκετάκης αποκάλυψε πως έχασε κι άλλα κιλά, ενώ αυτό το διάστημα χαλαρώνει και ξεκουράζεται.
Ήταν να μην χωρίσει η Έλενα... Αφού «μόνασε» στην Σουηδία για αρκετό χρονικό διάστημα, ετοιμάζει δυναμικό comeback, που περιλαμβάνει ακόμα και τηλεόραση! Ναι, ναι... ο Γιάννης Λάτσιος δείπνησε με την Έλενα, προτείνοντάς της να πάρει μέρος σε ένα από τα ριάλιτι του ΑΝΤ1, με την ίδια να μην έχει πει ακόμα την οριστική της απάντηση!

Κι ενώ ο Γιάννης Μαρκετάκης αποκαλύπτει πως η Έλενα μπορεί να ξεχειμωνιάσει στη γενέτειρά της, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για την συναυλία που θα δώσει στο Βερολίνο μαζί με την Μαρινέλλα και την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Όσο για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο που ακυρώθηκαν; Από καλοκαιρινές έγιναν... χειμερινές, αφού θα πραγματοποιηθούν σε club της Λεμεσού τον Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα