Περιπέτεια υγείας ο Γιώργος Λύρας, λαχτάρα η έγκυος Πέγκυ Ζήνα

Η μοίρα παίζει τα δικά της περίεργα και αναπάντεχα παιχνίδια. Λίγο πριν μπει στον μήνα της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Πέγκυ Ζήνα έρχεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της. Ο Γιώργος Λύρας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε τετραπλό by pass.

Δίπλα στο ζευγάρι στενοί φίλοι και συγγενείς δεν ανησυχούν μόνο για την υγεία του Γιώργου Λύρα αλλά και για την τραγουδίστρια, η οποία λόγω εγκυμοσύνης δεν πρέπει να βιώνει καταστάσεις άγχους.

Εδώ και ημέρες το ζευγάρι είχε ξεκινήσει διακοπές με το σκάφος του. Για την Πέγκυ και τον Γιώργο αυτές ήταν οι τελευταίες «ανέμελες» διακοπές για δύο, αφού οσονούπω η μικρή Ηλέκτρα (αν όλα πάνε καλά) θα αλλάξει τη ζωή αλλά και τις συνήθειές τους. Ετσι, οι δυο τους απολάμβαναν όσο περισσότερο μπορούσαν τις μοναχικές μέρες τους, πάντα βέβαια με την ευχάριστη αναμονή για τον καρπό του έρωτά τους, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο λίαν συντόμως. Πρόσφατα μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι πρώτες φωτογραφίες της τραγουδίστριας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με μαγιό μπικίνι.

ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τελευταίος σταθμός του ζευγαριού ήταν η Επίδαυρος, όπου είχαν δέσει με το σκάφος. Κι ενώ απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα, ο Γιώργος Λύρας αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στήθος. Με δεδομένο ότι πριν από δέκα χρόνια είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (μπαλονάκι), ανησύχησε, αλλά προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να μην ταράξει τη σύζυγό του, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, το συζήτησε μαζί της και συμφώνησαν να διακόψουν προσωρινά τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσσεις.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι ο Γιώργος Λύρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο που κάλεσε ο Ηλίας Ψινάκης σε ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων δεν ήταν και τόσο ευχάριστα. Η γνωμάτευση έδειχνε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Οι γιατροί αμέσως ενημέρωσαν τον ίδιο αλλά και τους οικείους του ότι πρέπει επειγόντως να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μάλιστα, τους ανέφεραν ότι η άμεση αντίδρασή του στις ενοχλήσεις που ένιωσε τον γλίτωσαν από τα χειρότερα, αφού, αν είχε αμελήσει, θα υπήρξε σοβαρός κίνδυνος εμφράγματος.

«ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ»!

Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός μάνατζερ μετά τα προβλήματα που είχε παλαιότερα αντιμετωπίσει έκανε ιδιαίτερα προσεκτική ζωή. Το μόνο «παραστράτημά» του ήταν ότι εξακολουθούσε να καπνίζει, κάτι για το οποίο η Πέγκυ του έκανε συνέχεια παρατήρηση. Στο άκουσμα και μόνο του προβλήματος που παρουσιάστηκε στον σύζυγό της, η γνωστή τραγουδίστρια λιγοψύχησε. Οσο δυνατή κι αν προσπαθεί να είναι, η αλήθεια είναι ότι έχει αγχωθεί ιδιαίτερα.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του. Παρά τις συστάσεις γιατρών, φίλων και συγγενών να παραμείνει σπίτι για ξεκούραση, εκείνη δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. «Η Πέγκυ ανησυχεί για τον Γιώργο και εκείνος για την Πέγκυ. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο» μας δήλωσε χαρακτηριστικά πολύ στενός φίλος του ζευγαριού.

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΟ BY PASS

Αύριο Δευτέρα ο 54χρονος μάνατζερ θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε τετραπλό by pass. Παρά την αγωνία της τραγουδίστριας οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, αφού παρόμοιες επεμβάσεις γίνονται καθημερινά. Ωστόσο, εκείνο που πρέπει πλέον να προσέχει ο Γιώργος Λύρας είναι η καθημερινότητά του, που επιβάλλει πέρα από ιδιαίτερη διατροφή και ξεκούραση, συχνή ιατρική παρακολούθηση.

Είναι λογικό αυτή η εξέλιξη να έκοψε βίαια το χαμόγελο στο ζευγάρι. Οι δυο τους το αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία, ενώ κουράγιο και δύναμη τους δίνει η έλευση της μικρής πριγκίπισσάς τους.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πέγκυ Ζήνα παρ’ ότι είχε αποφασίσει τον φετινό χειμώνα να μη δουλέψει και να αφοσιωθεί στην κορούλα τους, μια πρόταση που ήρθε τελευταία από γνωστό επιχειρηματία την είχε βάλει σε σκέψεις να επιστρέψει προς το τέλος του χρόνου στην πίστα μεγάλου μαγαζιού στην Ιερά οδό. Τις σκέψεις της είχε συζητήσει με τον σύζυγό της και εκείνος την προέτρεπε να κάνει ό,τι αισθάνεται καλύτερο. Οι αναπάντεχες εξελίξεις όμως λογικό είναι ότι θα αλλάξουν πολλά από τα σχέδιά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα