Δημήτρης Βλάχος και Πούμπουρας μαζί στο Deal With It

Ο ΑΝΤ1 κράταγε σαν επτασφράγιστο μυστικό τον συμπαρουσιαστή του Δημήτρη Βλάχου στο show «Deal With It».

Και ο ίδιος ο Βλάχος δήλωνε πως πρόκειται για έκπληξη και πως δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω, τελικά το medianiouz έγραψε πως ο μυστηριώδης παρουσιαστής θα είναι ο… Σάββας Πούμπουρας.
Τρομερή έκπληξη δηλαδή, ούτε που πήγαινε ο νους μας, φοβερά πράγματα!

Παρεμπιπτόντως το concept του show θα είναι να βρίσκουν νέους οι οποίοι θα γίνονται συνεργάτες της εκπομπής και θα σκαρώνουν φάρσες σε φίλους τους.

Για τις φάρσες, το νέο σήριαλ και την αγαπησιάρικη διάθεσή του μίλησε ο Δημήτρης Βλάχος στο περιοδικό Down Town.

Τα επαγγελματικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν είναι: «Θα παίζω στην καινούρια σειρά του ΑΝΤ1 "Ελεύθερος και Ωραίος" το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης. Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, περάσαμε πολύ όμορφα και πιστεύω πως θα αρέσει στον κόσμο. Μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε πρωινή εκπομπή, αλλά δεν μπήκα καν στη διαδικασία των δοκιμαστικών, γιατί είχα "κλείσει" να κάνω την εκπομπή με τις φάρσες. Αλλά κι αυτή η πρόταση να μην υπήρχε, πιστεύω πως δεν είμαστε όλοι κατάλληλοι για κάθε είδος ή ζώνη προγράμματος».

«Στην εκπομπή με τις φάρσες δεν θα είμαι μόνος μου, θα είμαι μαζί με ένα ακόμα γνωστό πρόσωπο το οποίο όμως δεν θα σας το αποκαλύψω γιατί είναι έκπληξη. Από μικρός παρακολουθούσα τις εκπομπές που έκαναν ο Μπονάτσος, ο Φερεντίνος ή ο Σεφερλής με το "Ταξί" και μου άρεσαν πολύ. Ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε μία αντίστοιχη εκπομπή, γιατί νομίζω ότι μου ταιριάζει».

Ενώ για την σχέση του με το ωραίο φύλο: «Το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε μία γυναίκα είναι το χαμόγελό της, μπορεί να δω μία πολύ όμορφη γυναίκα και αν δεν μου αρέσει το χαμόγελό της να ξενερώσω. Με απωθεί πολύ η ψυχρότητα και το δήθεν. Αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά και περιμένω να ζήσω καλοκαιρινούς έρωτες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα