Το ξέσπασμα της Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες

Ενα τηλεφώνημα χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» στάθηκε ικανό να αλλάξει τη διάθεση της Ελένης Μενεγάκη. Ξαφνικά μετατράπηκε σε αγρίμι! Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαλείμματος, γύρω στις 11.30, απομονωμένη και μακριά από συνεργάτες, τεχνικούς και μουσικούς που βρίσκονταν στο πλατό καπνίζοντας συνεχώς, μιλούσε στο κινητό. Περπατούσε πάνω-κάτω κι έδειχνε ανήσυχη και ενοχλημένη.

Ηδη είχε προνοήσει και είχε ζητήσει από τον ηχολήπτη στο στούντιο να της κλείσει τα μικρόφωνα. Δεν ήθελε να την ακούνε από το κοντρόλ. Και αυτό γιατί είναι προβληματισμένη όσον αφορά το από πού προέρχονται διαρροές σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο στούντιο! Ακρως προσωπικές στιγμές της «βασίλισσας» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πλέον, η Ελένη φυλάει τα νώτα της. Κάτι που προκάλεσε μικροπαρεξήγηση και με την κουνιάδα της Αγλαΐα Λάτσιου.
«Κάνε ό,τι θέλεις, αλλά στην εκπομπή να είσαι ο εαυτός σου. Και μόνο αυτό!» φαίνεται ότι της είπε η Αγλαΐα Λάτσιου, αυτή τη φορά μιλώντας της περισσότερο ως διευθύντρια παραγωγής της εταιρείας εκπομπής της και λιγότερο ως συγγενής.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα στην εκπομπή από τη Δευτέρα έχει «ξεφύγει». Ολοι κινούνται ανάλογα με τη διάθεση της Ελένης. Ολοι κατανοούν το πρόβλημά της, αλλά οι εκρήξεις της αναπόφευκτα κάποιες φορές προκαλούν παρεξηγήσεις - κυρίως, με τους συνεργάτες της.

Οπως και χθες. Μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε ξέσπασε στους δημοσιογράφους της εκπομπής. Δεν της άρεσε ξαφνικά κανένα από τα θέματα, κάνοντάς τους απαξιωτικά σχόλια μπροστά σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη και με τους καλεσμένους της (Μίρκα Παπακωνσταντίνου προχθές, Χρήστος Χολίδης χθες) η Ελένη δεν ήταν η οικοδέσποινα που όλοι γνώριζαν. Με το που πέφτουν οι διαφημίσεις εγκαταλείπει το πλατό, γυρίζοντας στην ουσία την πλάτη στους καλεσμένους της. Κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της παραγωγής. Χαρακτηριστικό είναι ότι με τον Χρήστο Χολίδη χθες, εκτός κάμερας, δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα.

Και χθες η Ελένη Μενεγάκη έφτασε στο στούντιο γύρω στις 9 π.μ. Πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή και με δεδομένο ότι τα νούμερα της προηγούμενης ημέρας ήταν άκρως ικανοποιητικά, εμφανίστηκε στο πλατό και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της με ένα τεράστιο χαμόγελο. Μάλιστα, έκανε πειράγματα για τα δύο εισιτήρια που δέχτηκε για το «I love Καρδίτσα», όπως αποκάλυψε η «Εspresso». To χαμόγελο έφυγε από τα χείλη της μιάμιση ώρα αργότερα. Ενα τηλεφώνημα στο κινητό την τάραξε ιδιαίτερα και έφερε τα πάνω κάτω.

Περίεργα από το όλο κλίμα ένιωσε και ο Χρίστος Χολίδης, που ήταν καλεσμένος λόγω Τσικνοπέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αισθάνθηκε πολύ άβολα - κυρίως, με τα επικριτικά σχόλια στους συνεργάτες της.

Για μία ακόμη φορά χθες η Ελένη μετά το τέλος της εκπομπής κλείστηκε στο καμαρίνι με την αρχισυντάκτριά της αποφεύγοντας κυρίως λόγω διάθεσης- να ανεβεί σε ομαδική σύσκεψη. Αλλωστε ό,τι ήταν να πει -από την καλή και την ανάποδη- το είπε λίγη ώρα πριν...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα