Ένταση στα Καρντάσιανς μεταξύ Χρυσούλας Διαβάτη και Αρναούτογλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, ήταν εχθές το βράδυ η  Χρυσούλα Διαβάτη. Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός μονοπωλεί το ενδιαφέρων των ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις που έκανε στην απονομή των βραβείων Κάρολος Κούν και εν συνεχεία για τον Σάκη Ρουβά.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές κατά την διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του  Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Χρυσούλας Διαβάτη.

«Αμφιβάλω ότι είναι σημαντικοί άνθρωποι και δεν τους έχω δει ποτέ στο θέατρο. Εμένα τουλάχιστον δεν με έχει δει κανένας από αυτούς και ξαφνικά αποφασίζουν να με βραβεύσουν», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη για τα μέλη της επιτροπής που έδωσε το θεατρικό βραβείο στον Σάκη Ρουβά. Μετά από διαφωνίες της ηθοποιού με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δ: Καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζετε. Ούτε εσάς σας έχω δει στο θέατρο.
Α: Στο θέατρο πηγαίνω συχνά.
Δ: Σε ποιο θέατρο;
Α: Γιατί ξεχωρίζετε τα θέατρα; Ποιος ορίζει τι είναι θέατρο;
Δ: Εγώ!

«Κι εσείς θα μετανιώσετε που με φέρατε εδώ πέρα!», είπε σε έντονο ύφος η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Δεν ξέρω τι είπε ο κ. Ρουβάς, δεν ασχολήθηκα. Δεν το ξέρω το παιδί.», είπε η ηθοποιός λίγο αργότερα. Κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή, η Χρυσούλα Διαβάτη γέλασε ειρωνικά αρκετές φορές, ενώ τόνισε ότι η ίδια δεν αναφέρθηκε ποτέ στον Σάκη.

Μία κορυφαία στιγμή έντασης ήταν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Έχω έρθει να σας δω στο θέατρο, στη Θεσσαλονίκη πριν πολλά χρόνια». Τότε η ηθοποιός είπε χαμογελώντας: «Ψέμματα λέει»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα