Άννα Βίσση: Αντιδράσεις για το "rockumentary"

«Αννα Βίσση: Οσο έχω φωνή» με εντυπωσιακή πρεμιέρα, υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά και πολλές αντιδράσεις. Το «rockumentary» του Alpha φαίνεται πως εξόργισε και πολλούς με τις άκρως αποκαλυπτικές αφηγήσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό πάρτι στο «Dream City» στην Ιερά οδό, η Αννα Βίσση μοιράστηκε την αγωνία της με τους θαυμαστές της και πολλούς celebrities. Αφού παρακολούθησαν από κοινού το 1ο επεισόδιο σε τεράστια οθόνη που είχε στηθεί, απόλαυσαν στη συνέχεια στη σκηνή τη μεγάλη ντίβα να τους χαρίζει μερικά από τα αγαπημένα τραγούδια της.

Από τις 9.00 το βράδυ, μία ώρα πριν από την έναρξη της προβολής, γινόταν το αδιαχώρητο στο «Dream City» από τους θαυμαστές που είχαν πιάσει κάθε γωνία του μαγαζιού. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα «χτύπησε» στον Alpha 18,2% τηλεθέαση, με 27% στο νεανικό κοινό. Εκεί βρέθηκαν και πολλοί celebrities, όπως οι Φώτης Σεργουλόπουλος, Κατερίνα Ζαφείρη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Κατερίνα Καινούργιου, Νίκος Παπαδάκης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Χάρης Σιανίδης, Λάουρα Νάργες κ.ά.

«Από τη στιγμή που όλοι έχουν μια εκδοχή του τι είναι η Αννα Βίσση, πώς ζει, πώς περνάει, τι αισθάνεται, τι τρώει και τι την... τρώει και δημοσιεύουν αυτή την εκδοχή, γιατί να μη δημοσιεύσω και εγώ τη δική μου;» είχε δηλώσει πρόσφατα η Αννα. Στο 1ο επεισόδιο του ριάλιτι «Οσο έχω φωνή» ανακαλύψαμε άγνωστες πτυχές της Αννας Βίσση μέσα από τις σχέσεις της με τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή της. Ακόμη και τέσσερις ερωτικές σχέσεις της: με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Λάμπη Λιβιεράτο.
Την είδαμε επίσης να επισκέπτεται τους γονείς της στην Κύπρο, να πηγαίνει στην Αμερική να κάνει παρέα στην κόρη της Σοφία και να αποκαλύπτει ανέκδοτες φωτογραφίες και βίντεο.

Το 1ο επεισόδιο της σειράς επιφύλασσε ποικίλες αντιδράσεις. Πολλοί το «αγνόησαν» από την πρώτη στιγμή, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που επέκριναν τη δημοσιοποίηση τόσο προσωπικών στιγμών της. Εκείνο ωστόσο που ενόχλησε περισσότερο και σχολιάστηκε αρνητικά σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ήταν οι συναντήσεις της με τον άρρωστο πατέρα της on camera.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα