Η Άννα Βίσση στον Alpha

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες των ιθυνόντων του Alpha προκειμένου λίγο μετά την έναρξη του νέου προγράμματος να κάνει πρεμιέρα και το project της Αννας Βίσση «Οσο έχω φωνή». Αν και το κανάλι στην αρχή είχε βάλει στον «πάγο» το ροκουμένταρι, ούτως ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα, τελικά φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή που θα το δούμε στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό η πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει μέσα στον Νοέμβριο και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του προγράμματος του καναλιού της Κάντζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο ημέρες τα ραντεβού της δημοφιλούς τραγουδίστριας με στελέχη του σταθμού ήταν πολύωρα και τελικά δόθηκε το πράσινο φως για την πρώτη προβολή. Μάλιστα, την Τετάρτη τα στελέχη του σταθμού μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια παρακολούθησαν και το τελευταίο επεισόδιο, που μόλις τελείωσε το μοντάζ. Υστερα από τόσους ξένους σταρ που έχουν κάνει reality τη ζωή τους, έφτασε και η στιγμή της Ελλάδας, με πρωτοπόρο την Αννα Βίσση. Μέσα από τη μικρή οθόνη θα δούμε την καθημερινότητά της, αλλά και την ίδια να αφήνει στην άκρη την εικόνα της επιτυχημένης και της σταρ και -δίχως να διστάζει- να… τσαλακώσει την εικόνα της κάνοντας καθημερινές δουλειές - μέχρι και ψωμί θα ζυμώνει οn camera!

Σκηνοθέτης είναι η καταξιωμένη Ελληνοαμερικανίδα Κριστίν Κρόκος, η οποία είναι συνεργάτης και φίλη της Αννας Βίσση τα τελευταία δύο χρόνια. Πρωτογνωρίστηκαν στο Λος Αντζελες, ενώ έχει σκηνοθετήσει τα τελευταία video clip της τραγουδίστριας.
Πληροφορίες θέλουν σε πολλά επεισόδια να συμμετέχει και η Ρούλα Κορομηλά. Μετά την πρεμιέρα δεν αποκλείεται να τη δούμε να συνομιλεί και με την Ελένη Μενεγάκη, πίνοντας τον «καφέ» της είτε από το στούντιο είτε μέσω link.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα