ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑΣ

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο σπαγγέτι

1 σφηνάκι βότκα

1 φλυτσ. του καφέ κοπανισμένα καρύδια

4 σκελίδες σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι

2 κουτ. σούπας βούτηρο κερκύρας

λίγο λάδι

ρίγανη,

δυόσμος, αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το σπαγγέτι. Στραγγίζουμε και τα βάζουμε κάτω απο τη βρύση ρίχνωντας επάνω κρύο νερό. Τα ξαναγυρίζουμε στη κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το σπαγγέτι.Ανάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε καλά να πιάσει παντού. Κατεβάζουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε Σοτάρουμε τα καρύδια με το βούτηρο. Ρίχνουμε τη ρήγανι, το δυόσμο και λίγο αλάτι. Σβήνουμε με βότκα. Ανακατεύουμε το σπαγγέτι με τη σάλτσα αυτή σε χαμηλή φωτιά. Τοποθετούμε σε πιατελα, διακοσμόντας με δύο φύλλα δυόσμου Προεραιτικά ρίχνουμε τριμμένο τυρί.

Καλή επιτυχία

 

 << ... Περισσότερες Συνταγές... >>

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα