ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ

ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ

ΥΛΙΚΑ

4 τεμ κρόκοι αυγών
1 φλιτζάνι γάλα (250 ml)
1 ½ κ. σούπας κρέμα γάλακτος (20 ml)
½ φλιτζάνι και 1 κ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική (120 γρ)
4 κ. σούπας ζάχαρη καστανή (32 γρ)
2 κ. σούπας ελληνικό καφέ (έτοιμο) (25 ml)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Σε κάδο του μιξέρ, χτυπάμε τους κρόκους και ενσωματώνουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός της καστανής ζάχαρης. Περνάμε από ψιλή σίτα και γεμίζουμε τις φόρμες κρεμ μπρουλέ.

 

Ψήνουμε σε μπεν μαρί σε προθερμασμένο φούρνο σε 100° C για 60 λεπτά. Μόλις ετοιμαστούν τις αφήνουμε να κρυώσουν, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την καστανή ζάχαρη και καίμε. Με φλόγιστο ή βάζουμε κάτω από προθερμασμένο γριλ στους 240 βαθμούς για 1-2 λεπτά. 

Καλή επιτυχία!

<< ... Περισσότερες Συνταγές... >>

.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα