Έξαλλος με την τιμωρία Μιραλάς ο Μαρινάκης

Έξαλλος με την υπόθεση της τιμωρίας του Κέβιν Μιραλάς ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, δεν βρήκε στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον πρόεδρο της, Σοφοκλή Πιλάβιο, αφού απουσιάζει στο εξωτερικό, κι έτσι εκδήλωσε το θυμό του σε όποιον... συνάντησε μπροστά του εκεί και δη στον αντιπρόεδρο, Αρη Σταθόπουλο και τον γενικό γραμματέα. Γιάννης Οικονομίδης.

«Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Πέστε μου τι συνέβη για τα μην τα κάνω λίμπα εδώ μέσα», φώναζε, όντας εκτός εαυτού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Και συνέχισε λέγοντας: «Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι δυνατόν να μαθαίνω τελευταία στιγμή ότι έχουμε παίκτη τιμωρημένο; Ο Μιραλάς είναι στο αεροδρόμιο και πετάει για Θεσσαλονίκη. Πως να του πω να γυρίσει πίσω;».

 

Από πλευράς ΕΠΟ, οι Σταθόπουλος και Οικονομίδης δικαιολογήθηκαν για την καθυστέρηση της επιβολής της τιμωρίας στον Μιραλάς, στην αργοπορημένη αποστολή του φύλλου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον διαιτητή Μάνταλο.

Εξάλλου αύριο το πρωί στις 10 θα εκδικαστεί από την επιτροπή της ΕΠΟ με τη διαδικασία του... κατεπείγοντος η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για να πέσει η ποινή του Μιραλάς και ο Βέλγος να αγωνιστεί στο βραδινό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζετε ότι ο 24χρονος άσος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν τιμωρημένος στο επόμενο ματς με την Ξάνθη. Σήμερα χωρίς να ενημερωθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε γνωστό ότι ο παίκτης είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές και κατά συνέπεια δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ντέρμπι με τους κίτρινους»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα