Στα χέρια Κούγιας - Ντεγκρά! Τελείωσες από την ομάδα!

Το τραγικό λάθος που έκανε ο Ντεγκρά και κόστισε στην ΑΕΛ την ισοφάριση από τον Ηρακλή (2-2) έκανε έξαλλο τον Αλέξη Κούγια, που δεν συγχώρησε τον παίκτη της ομάδας του. Με το που τελείωσε το παιχνίδι, τον περίμενε στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, του επιτέθηκε φραστικά.

Ο Αργεντινός αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Λέγεται μάλιστα ότι ο Κούγιας χαστούκισε τον Ντεγκρά! Ενω του φώναξε  σε έξαλλη κατάσταση: «Τελείωσες από την ομάδα»!

Άνθρωποι της ΑΕΛ, που βρέθηκαν εκεί, επενέβησαν και χώρισαν τους δύο άνδρες, όμως το επεισόδιο είχε ήδη αφήσει τα σημάδια του.

Μετά και από αυτό, πλέον, ο Ντεγκρά πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος» από την ΑΕΛ. Πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει, αν δεν επιδιωχθεί άμεσα να βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιό του. Το υπαινίχθηκε άλλωστε σαφώς στη συνέντευξη Τύπου και Άγγελος Αναστασιάδης:«Εχω συνηθίσει στην καριέρα μου να μην παίρνω εν θερμώ αποφάσεις.

Παρόλα αυτά, το είπα και στον ίδιο στα αποδυτήρια. Είναι δικό του θέμα το τι έγινε σήμερα. Τον Ντεγκρά εγώ τον έφερα στην ΑΕΛ, είναι δική μου επιλογή. Η ΑΕΛ έχει άλλους δύο καλούς τερματοφύλακες. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε…».Κατά τα άλλα ο προπονητής της ΑΕΛ είπε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πάρα πολύ. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Ημασταν έτοιμοι, δυστυχώς για εμάς έγιναν δύο σοβαρά λάθη τα οποία πληρώσαμε.

Πιστεύω πως εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Δε μπορούμε να παραγνωρίσουμε την προσπάθεια των παικτών μου. Αν είχαμε αυτό το μηχάνημα που μετράει τα χιλιόμετρα πρέπει να σπάσαμε παγκόσμιο ρεκόρ σήμερα. Παίξαμε σε ένα κακό γήπεδο.

Εχουμε 1.5 μήνα να μπούμε μέσα και το γήπεδο είναι ακόμα… βούρκος. Αυτό μας δυσκολεύει γιατί θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι δικαιολογία είναι πραγματικότητα. Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να το προφυλάξω.

Εκανα πράγματα αντίθετα με την προετοιμασία της ομάδας. Το προσπερνώ όμως. Σε μια πρεμιέρα που τα παιδιά έχουν να παίξουν τρεις μήνες ποδόσφαιρο, μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά εγώ λέω πάντα πως ό,τι γίνετε είναι για το καλό μας. Από ένα αρνητικό θα βρούμε τα θετικά. Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δουλέψαμε πολύ και τον Μάιο θα είμαστε καλά, για να μην πω πάρα πολύ καλά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα