Ο Μήτρογλου, ο θρίαμβος και τα πρωτοσέλιδα για τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μήτρογλου φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ κάνει ρεκόρ βάζοντας γκολ σε τρίτο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε έναν από τους πιο hot επιθετικούς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ εξελίσσεται ο Κώστας Μήτρογλου! Με το γκολ εναντίον της Μονπελιέ, την οποία «εκτέλεσε» και στα δύο παιχνίδια, ο διεθνής φορ έφτασε τα τρία γκολ στη διοργάνωση και είναι τρίτος σκόρερ!
Μπροστά του είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει πετύχει 5 γκολ και ο Γιαν Κλας Χούντελαρ που έχει βάλει 4 τέρματα. Ο Μήτρογλου είναι τρίτος μαζί με τους Άλαν της Μπράγκα, Σολδάδο της Βαλένθια, Όσκαρ της Τσέλσι, Ελισέου της Μάλαγα και Ντε Γιογκ του Άγιαξ.

Με την σημαντική υποσημείωση ότι ο Μήτρογλου έχει παίξει μόνο σε δύο 90λεπτα (με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και την Μονπελιέ στην Αθήνα). Στην πρεμιέρα με την Σάλκε, αλλά και στο ματς της Γαλλίας με την Μονπελιέ μπήκε αλλαγή στο 70!
Πέραν των παραπάνω εντυπωσιακών επιτευγμάτων του, ο Μήτρογλου γράφει ιστορία και για το επίτευγμα να σκοράρει σε τρία στη σειρά ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του!
Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ - όπως ήταν αναμενόμενο- κυριαρχεί στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα εδώ.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα