Στέψη Καρόλου: Ο άτακτος πρίγκιπας Λούις, τα σκονάκια του βασιλιά και μια λιποθυμία

Στέψη Καρόλου: Ο άτακτος πρίγκιπας Λούις, τα σκονάκια του βασιλιά και μια λιποθυμία

Χθες πραγματοποιήθηκε η μεγαλοπρεπής τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, με τα ευτράπελα και τα «κενά» μιας πολύ καλά προετοιμασμένης και ιστορικής στιγμής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να μην απουσιάζουν. 

Και η αλήθεια είναι πως τα ευτράπελα κατά τη χθεσινή (6/5) μεγαλειώδη μέρα στο Λονδίνο έδωσαν και πήραν.

Πρώτα απ' όλα προκάλεσε παγκόσμια κατακραυγή το γεγονός ότι όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ακόμα και ο ίδιος ο βασιλιάς Κάρολος είχε «σκονάκι» για να μην κάνει λάθος με τα λόγια που έπρεπε να πει. Το ίδιο συνέβη και με τον γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ ο οποίος την ώρα που γονάτισε μπροστά στον πατέρα του για να του ορκιστεί αιώνια πίστη και αφοσίωση ως διάδοχος του θρόνου, γύρισε το βλέμμα του δεξιά διαβάζοντας τα λόγια του.

Άλλο ένα ευτράπελο που έγινε κοινή θέα ήταν το γεγονός ότι ούτε στον βασιλιά αλλά ούτε στη βασίλισσα χωρούσαν τα στέμματα που φόρεσαν στο κεφάλι. Μάλιστα η Καμίλα χρειάστηκε να στηρίξει το στέμμα με τα μαλλιά της ενώ και οι δύο αργότερα, μετά τη στέψη τους, περπατούσαν τόσο προσεκτικά σαν να ήταν έτοιμα να φύγουν τα στέμματα από το κεφάλι τους.

Κάτι άλλο που πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικοί ήταν πως στο φόρεμα της βασίλισσας Καμίλα που φόρεσε στην τελετή στέψης, δεξιά και αριστερά στον ποδόγυρό της ήταν κεντημένα με χρυσή κλωστή τα σκυλάκια της, ράτσας τζακ ράσελ που υπεραγαπά.

Από τις πιο αμήχανες στιγμές ήταν όταν η Katy Perry, προσερχόμενη στο Αββαείο, γλίστρησε και σχεδόν σωριάστηκε στο έδαφος φορώντας ένα υπέροχο baby pink σύνολο και πολύ μεγάλο, ίδιου χρώματος, καπέλο.

Μετά τη στέψη, όταν ο βασιλιάς Κάρολος είδε μπροστά του όλα τα αγήματα των Σωμάτων της χώρας, ένας από τους αξιωματικούς λιποθύμησε και αμέσως απομακρύνθηκε ώστε να μην «χαλάει» η εικόνα που μεταδιδόταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Άλλα ευτράπελα είχαν να κάνουν εκτός Αββαείου ή του Παλατιού, με τα άλογα έφιππων αξιωματικών πολλές φορές να μην υπακούουν και να ξεφεύγουν από την πορεία τους, ή το γιουχάισμα από το πλήθος στον πρίγκιπα Άντριου την ώρα της πομπής.

Τέλος, την παράσταση έκλεψε ο μικρός γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Λούις που την ώρα του χαιρετισμού στο μπαλκόνι αλλά και κατά τη διάρκεια της τελετής στέψης είτε χασμουριόταν, είτε έκανε γκριμάτσες, είτε κουνούσε αλλοπρόσαλλα τα χέρια του έντονα.

πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα