Το απρόσμενο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους Guns N’ Roses

Το απρόσμενο σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους Guns N’ Roses

Ενημερωμένος για την συναυλία του καλοκαιριού των θρυλικών Guns N’ Roses στην Ελλάδα εμφανίστηκε κατά την επίσκεψη του στη Λάρισα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, όταν ένας πολίτης που φορούσε σκούφο του γνωστού συγκροτήματος πλησίασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός σχολίασε «Έρχονται. θα είμαστε εκεί”, αναφερόμενος στη συναυλία του προσεχούς καλοκαιριού που ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Δείτε το βίντεο με το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο του politic.gr:

 

Την αγάπη του για τους Guns N’ Roses είχε αποκαλύψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί στο στούντιο ενώ η μπάντα έπαιζε το “Sweet Child O Mine” των Guns N’ Roses για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Πολύ καλοί.

Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Καλωσήρθατε.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Δύσκολο τραγούδι και, η αλήθεια είναι ότι, πληροφορίες λένε πως το έχετε στο κινητό κ. Μητσοτάκη, όταν σας παίρνουν τηλέφωνα ακούγεται αυτός ο ήχος.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Στο κινητό έχω το Paradise city των Guns n Roses.

Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Αμάν λάθος τραγούδι μάθαμε!

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο αγαπημένο μου. 1989 όταν ήμουν τριτοετής στην Αμερική.

Γ. ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Τους έχετε δει από κοντά;

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν τους είδα ποτέ από κοντά, δυστυχώς, και είναι κρίμα γιατί ήταν μια από τις τελευταίες πολύ μεγάλες μπάντες της ροκ.

Δείτε το το στιγμιότυπο μετά το 5.11:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα