Μαθηματικά, άλγεβρα, ΕΠΑΛ, Πανελλάδικές 2018: Θέματα και λύσεις

Μαθηματικά, άλγεβρα, ΕΠΑΛ, Πανελλάδικές 2018: Θέματα και λύσεις

Αυτά είναι τα θέματα στα οποία εξετάζονταΙ οι μαθητές των ΕΠΑΛ στο σημερινο εξεταζόμενο μαθημα των Μαθηματικών.

Σήμερα Σάββατο συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2018 για τους υποψήφιους μαθητές των ΕΠΑΛ και οι περίπου 20.000 μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται στην Άλγεβρα (Άλγεβρα).

Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλήνιες 2018 έκαναν πρεμιέρα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ την Πέμπτη (07.06.2018) με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018.

Το madata και φέτος θα είναι κοντά στους μαθητές και τους γονείς με εγκυρη και άμεση ενημερωση αλλά και με συμβουλές για τις ημέρες των εξετάσεων...

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2018

 Οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κ.Ε.Ε. ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων. Για τον έλεγχο υπεύθυνοι είναι οι επιτηρητές.

 

Αν ο υποψήφιος που εξετάζεται στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα φέρει μαζί του στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί και δε συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζομένων, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης και το γραπτό βαθμολογείται από τη Λυκειακή επιτροπή με τον κατώτερο βαθμό μηδέν (0).

 Παράλληλα, η κατοχή κινητού τηλεφώνου από μαθητή, ανεξάρτητα αν είναι απενεργοποιημένο ή όχι, κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών απολυτηρίων εξετάσεων, αυτομάτως μηδενίζει το γραπτό!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα