Πατέρας ανάγκασε τον 6χρονο γιο του να τρέξει με ταχύτητα σε διάδρομο - Πέθανε από χρόνια κακοποίηση

Πατέρας ανάγκασε τον 6χρονο γιο του να τρέξει με ταχύτητα σε διάδρομο - Πέθανε από χρόνια κακοποίηση

Κατά τη δίκη ενός πατέρα από το Νιου Τζέρσεϊ, προβλήθηκε ένα σοκαριστικό βίντεο όπου ο 31χρονος Κρίστοφερ Γκρέγκορ ανάγκαζε τον 6χρονο γιο του να τρέξει σε διάδρομο επειδή ήταν, όπως έλεγε, «πολύ παχύς».

Λίγες ημέρες αργότερα, το αγόρι, ονόματι Κόρεϊ Μιτσιόλο, έχασε τη ζωή του λόγω των χρόνιων κακοποιήσεων. Ο Γκρέγορ δικάζεται για την υπόθεση και αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης του γυμναστηρίου Atlantic Heights Clubhouse.

Στο βίντεο κλειστού κυκλώματος, ο 6χρονος φαίνεται να πέφτει επανειλημμένα από τον διάδρομο, ενώ ο πατέρας του τον σηκώνει και τον ξαναβάζει σε αυτόν.

Επιπλέον, σε ένα σημείο φαίνεται να δαγκώνει τον γιο του στο πίσω μέρος του κεφαλιού πριν τον αναγκάσει να τρέξει ξανά, όπως αναφέρει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την κακοποίηση 6χρονου


 

Λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Κόρεϊ στο γυμναστήριο, η μητέρα του, Μπριάνα Μιτσιόλο, που μοιραζόταν την επιμέλεια του με τον Γκρέγκορ, παρατήρησε τα τραύματα του γιου της και τα ανέφερε σε έναν υπεύθυνο της Διεύθυνσης Προστασίας Παιδιών του Νιου Τζέρσεϊ.

 
«Είχε μια μελανιά στο μέτωπό του. Είχε ένα πολύ περίεργο σχήμα. Έμοιαζε με αποτύπωμα. Είχε άλλη μία στο στήθος του. Έμοιαζε με γρατζουνιά», είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Park Press.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του έφερε τον Κόρεϊ στο νοσοκομείο μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων όπως παραπάτημα, δυσφαγία και ναυτία. Οι γιατροί διενεργώντας αξονική τομογραφία αντιλήφθησαν την κρίσιμη κατάσταση του Κόρεϊ, ο οποίος τελικά εκείνο το απόγευμα έχασε τη ζωή του.

Η αρχική νεκροψία αποκάλυψε την πραγματική αιτία του θανάτου του Κόρεϊ, ο οποίος είχε υποστεί τραύματα από αμβλύ αντικείμενο, που προκάλεσαν θλάσεις στην καρδιά και το συκώτι με φλεγμονή και σήψη.

Ο πατέρας συνελήφθη τον Ιούλιο του 2021 κατηγορούμενος για παραμέληση ανηλίκου, όταν η αστυνομία ανέκρινε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γυμναστηρίου. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, «βάζοντας τον Κόρεϊ να τρέξει σε ένα διάδρομο και αυξάνοντας την ταχύτητα, προκαλώντας την πτώση του, τοποθετώντας τον ξανά στον κινούμενο διάδρομο ενώ φαινόταν να δαγκώνει το κεφάλι του, προκαλώντας την πτώση του εν λόγω παιδιού αρκετές ακόμη φορές»

Ο θάνατος του Κόρεϊ προσδιορίστηκε ως ανθρωποκτονία τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ένας ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 6χρονος υπέφερε από «χρόνια κακοποίηση» συμπεριλαμβανομένων τραυμάτων από αμβλύ χτύπημα στο στήθος και την κοιλιά του, με ένα σχίσιμο στην καρδιά του, θλάση του αριστερού πνεύμονα, καθώς και σχίσιμο και θλάση στο συκώτι του.

Μετά τον θάνατο του γιου της, η Μπριάνα Μιτσιόλο δημιούργησε μια ιδιωτική σελίδα στο Facebook με την ονομασία «Justice for Corey» (Δικαιοσύνη για τον Κόρεϊ) για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την υπόθεσή του. Τότε έγραψε: «Δημιούργησα αυτή την ομάδα για να αγωνιστώ για τη δικαιοσύνη για τον γιο μου, τον Κόρεϊ Μιτσιόλο. Ήταν μόλις 6 ετών όταν του πήραν τη ζωή, από κάποιον που υποτίθεται ότι τον φρόντιζε και τον αγαπούσε. Τον πατέρα του»

ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα