Δολοφονία 40χρονης στο Μενίδι: Ο δολοφόνος έπινε ατάραχος μπύρες σε οικοδομή - Πώς έγινε η σύλληψη

Δολοφονία 40χρονης στο Μενίδι: Ο δολοφόνος έπινε ατάραχος μπύρες σε οικοδομή - Πώς έγινε η σύλληψη

Λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι, ο 50χρονος δράστης έπινε ατάραχος μπύρες σε υπό ανέγερση οικοδομή της οδού Πάρνηθος στο Καματερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης κάλεσε στις 13.50 στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για την παρουσία άγνωστου ατόμου που πιθανόν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό και προχώρησε στην προσαγωγή του, με τον άγνωστο άντρα να αρνείται να δώσει τα στοιχεία του και τους αστυνομικούς να μη γνωρίζουν ποιον έχουν μπροστά τους.

Η αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού, παρότι επρόκειτο για μία απλή προσαγωγή, κατάλαβε γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά και έκανε έρευνα για να δει τι συμβαίνει. Έτσι κατά τη σωματική έρευνα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η αστυνομική του ταυτότητα και έτσι διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον D.E., αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 50 ετών. Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς επρόκειτο για τον νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι.

Γρήγορα ο 50χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κρατείται και ανακρίνεται. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο 50χρονος καθόταν για ώρα στην υπό ανέγερση οικοδομή όπου συνελήφθη, ενώ δίπλα του υπήρχαν μπύρες.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Τελευταία φορά συνελήφθη στις 7 Μαΐου μετά από καταγγελία της για ενδοοικογενειακή βία. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα