Παιδικά έπιπλα Disney: Για να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού σας παραμυθένιο

22 Απριλίου 2020, 14:18

Παιδικά έπιπλα Disney: Για να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού σας παραμυθένιο

To παιδικό χαμόγελο θα πρέπει να είναι η πρωταρχική μας μέριμνα, όσο δύσκολες και πρωτόγνωρες κι αν είναι οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.

Σε κάθε αφορμή και με κάθε ευκαιρία θα πρέπει να φροντίζουμε για την συναισθηματική τους υγεία, ώστε να μπορέσουν να βιώσουν αυτή την περιπέτεια της πανδημίας, όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Και τι καλύτερο για να πετύχουμε τα παραπάνω από ένα δώρο με τους αγαπημένους τους ήρωες της Disney.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές πρωτότυπες προτάσεις δώρων για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 2 έως 6 ετών.

Όλα τα παιδικά έπιπλα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης κι είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και την εγγύηση ποιότητας της Disney.

1. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DISNEY

Ένα όμορφο μικρό κρεβατάκι, ειδικά κατασκευασμένο για την ηλικία τους με πολύχρωμες, χαρούμενες παραστάσεις από τους αγαπημένους τους ήρωες της DISNEY: τον McQueen, τις πριγκίπισσες, την Μίνυ, τον Μίκυ, τον Nemo, τις πριγκίπισσες από την ταινία Frozen, τον Winnie, την Peppa κ.α.

 
2. ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ DISNEY

Υπέροχα παιδικά καρεκλάκια ανακλινόμενα, καρέκλες σκηνοθέτη, καρεκλάκια – γραφείο με αποθηκευτικό χώρο αλλά και υπέροχα πολυθρονάκια με όμορφα γραφικά και χαρούμενα χρώματα. Ένα υπέροχο στολίδι για το παιδικό δωμάτιο που θα λατρέψουν.

Παιδικές καρέκλες

Παιδικά πολυθρονάκια

Καρεκλάκια – γραφείο με αποθηκευτικό χώρο

3. ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑΚΙΑ – ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ DISNEY

Υπέροχα παιδικά γραφειάκια πολυμορφικά που μετατρέπονται σε παγκάκι και μπαούλο με αποθηκευτικό χώρο. Παιδικά κομοδίνα με αποθηκευτικό χώρο. Υπέροχα γραφικά και χαρούμενα χρώματα. Όμορφα και λειτουργικά. Ένα στολίδι για το παιδικό δωμάτιο.

Παιδικά γραφειάκια- παγκάκια

Παιδικά κομοδίνα με συρταράκι

Παιδικά γραφειάκια δραστηριοτήτων

 

 

4. ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ DISNEY

Υπέροχα παιδικά έπιπλα με πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους για την οργάνωση και τακτοποίηση βιβλίων και παιχνιδιών. Άλλη μια πολύ όμορφη προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο που θα τους δώσει το κίνητρο να τακτοποιούν τα αγαπημένα τους βιβλία και παιχνίδια και να ξέρουν που θα τα βρουν κάθε φορά.

 

Άλλο ένα υπέροχο και πρακτικό δώρο που θα ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές τους ιδιότητες. Υπέροχα χαρούμενα γραφικά με όλους τους αγαπημένους ήρωες της Disney. Εξαιρετική κατασκευή από υψηλής ποιότητας MDF και σύμφωνα πάντα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας.

6. ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ DISNEY

Ώρα για δημιουργία και αυτοσχεδιασμό! Παιδικά έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τα παιδιά μας να εκφράσουν την δημιουργική τους πλευρά. Τα επιπλάκια δημιουργικότητας διαθέτουν την άνεση και τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζονται οι μικροί μας καλλιτέχνες για να εκφρασθούν καλλιτεχνικά.

Έχουν τριπλή χρήση: αποθήκευση παιχνιδιών , πίνακας για ζωγραφική και χώρος γραφείου για δημιουργία και έκφραση.

Κέντρα Δημιουργικότητας και Έκφρασης

Παιδικοί πίνακες διπλής όψης

 

Πολύχρωμες με τους αγαπημένους χαρακτήρες της Disney. Συναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα και διπλώνονται για εύκολη αποθήκευση. Είναι ιδανικές για συναρπαστικές περιπέτειες μέσα και έξω από το σπίτι. Ενθαρρύνουν την φαντασία των παιδιών και το ομαδικό παιχνίδι.

 

Υπέροχα παιδικά φουσκωτά κρεβάτια και υπνόσακοι από την εταιρεία ReadyBed. Διαθέτουν μαλακό πλενόμενο κάλυμμα και μαξιλάρι. Φουσκώνουν σε λίγα λεπτά. Περιέχουν μια πρακτική τσάντα μεταφοράς και τρόμπα.

Είναι ιδανικά για κάμπινγκ και βραδιές σε σπίτια φίλων, έτσι ώστε τα παιδιά να αισθάνονται σαν το σπίτι τους όπου κι αν πάνε. Ενισχύουν το ομαδικό παιχνίδι και την κοινωνικότητα των παιδιών.