Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουλίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό

Τα ζώδια σήμερα 6 Ιουλίου: Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δοτικότητα, γενναιοδωρία, ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματική αρμονία. Συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις, σε θέματα που υπάρχουν διαφωνίες η συγκαταβατικότητα θα βοηθήσει να λυθούν ειρηνικά τα ανοιχτά ζητήματα. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν και να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια.

Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άμεσες και θερμές, δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες φιλίες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και στην αντίθεση της με τον Δία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές αποφάσεις και για ρίσκα που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις. Θα υπάρξει αναποφασιστικότητα, ίσως να διατυπωθούν προτάσεις που όμως στην πορεία να διαφοροποιηθούν οι απόψεις και οι βλέψεις.

Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες τους και να υποπέσουν σε επιπόλαιες επιλογές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι προσεκτικά, ελλοχεύει κίνδυνος να μην τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα ακουστούν.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα