Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να χωρίσουν

19 Σεπτεμβρίου 2021, 23:30

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να χωρίσουν

Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι τον χωρισμό με τον ίδιο τρόπο. Αν εσύ προχωράς στην επόμενη σχέση με εξαιρετική ευκολία, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θέλουν 2-3 χρόνια μέχρι να κάνουν την αλλαγή. Ορισμένα ζώδια δεν το παίρνουν με τίποτα απόφαση να χωρίσουν.

Αντικειμενικά (και αστρολογικά) μιλώντας, υπάρχουν αρκετά ζώδια που δυσκολεύονται να χωρίσουν. Επιλέγουν τη σταθερότητα, τη ρουτίνα και δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις αλλαγές. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα το σκεφτούν 2 και 3 και 15 φορές πριν χωρίσουν. Που θα τραβήξουν τη σχέση από τα μαλλιά και θα κάνουν τα στραβά μάτια προκειμένου να μην μείνουν μονάχοι. Είναι η φίλη σου που έχει σχέση πάνω από 10 χρόνια και χωρίζει τα τελευταία 7.

Καρκίνος (το πιο αναμενόμενο από τη λίστα «ζώδια που δυσκολεύονται να χωρίσουν»)
Ο βασιλιάς του πισωγυρίσματος και της δυσκολίας να χωρίσει. Ο Καρκίνος νιώθει ότι επενδύει στους ανθρώπους και δυσκολεύεται να αποδεχθεί ότι κάτι μπορεί να μην λειτουργεί πια. Όταν κάνει σχέση, φαντάζεται ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με αυτόν τον άνθρωπο και δεν υπάρχει ενδεχόμενο χωρισμού. Οι Καρκίνοι θα χωρίσουν πολύ δύσκολα, αλλά αν περάσει ο έρωτας, η αγάπη και ο σεβασμός, θα το πάρουν απόφαση. Κι ας κάνουν να το ξεπεράσουν 5 χρόνια.

Παρθένος
Άλλο ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την πρακτική του σκέψη και την τελειομανία. Επίσης ακόμα ένα που ανήκει στα ζώδια που ζορίζονται να χωρίσουν. Αν μπει σε μία σχέση, σημαίνει ότι το έχει ζυγίσει με κάθε τρόπο και έχει κάνει λίστες με τα υπέρ και τα κατά. Οι Παρθένοι δεν χωρίζουν εύκολα, όχι επειδή αγαπούν απαραίτητα το άτομο που είναι στη ζωή τους, αλλά επειδή βαριούνται να μπουν στη διαδικασία αναζήτησης νέου συντρόφου. Επίσης βαριούνται τη μοναξιά, και αυτό είναι σημαντικό κίνητρο.

Αιγόκερως
Ένα ζώδιο που λατρεύει τη σταθερότητα και τη ρουτίνα σε όλα τα επίπεδα. Ο Αιγόκερως επενδύει απόλυτα στις ερωτικές σχέσεις και δεν του αρέσει να κάνει πολλές δοκιμές. Αν νιώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του, θα παλέψει με νύχια και δόντια ακόμα κι αν δεν υπάρχει λόγος. Το πιθανότερο είναι ότι είναι από τα ζώδια που θα τον χωρίσουν οι άλλοι και δεν παίρνει ο ίδιος την πρωτοβουλία.

Πηγή: ladylike.gr