Αγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης δέρνει τον Δούκα

Αγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης δέρνει τον Δούκα

Σημαντικές εξελίξεις στις «Αγριες Μέλισσες». Ο Μιλτιάδης έχοντας μάθει από την Ανέτ για την πλαστή διαθήκη απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Τα δύο αδέρφια πιάνονται στα χέρια, με τον Δούκα Σεβαστό να καταλήγει στο πάτωμα χτυπημένος από τον αδερφό του.

Ο Δούκας Σεβαστός πάντως σκληραίνει την στάση του, τόσο απέναντι στην αδερφή του Ανέτ, όσο όμως και σε βάρος του Κυπραίου.

Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη, ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Η Θεοδοσία αρχίζει να διαδίδει στις γυναίκες του χωριού πως η Ελένη επιχείρησε να ξελογιάσει τον άντρα της, τον Λάμπρο Σεβαστό. Έτσι, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας και η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνιση της στη συνέχεια στις «Άγριες Μέλισσες».

Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα. Την ίδια ώρα, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες«, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο.

Ο Δούκας Σεβαστός, έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου – βγάζοντας από τη μέση τον βοσκό που γνώριζε για τη δολοφονία του Γιάννου – αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα