Βόρεια Ιρλανδία - Ελλάδα Nations League: Με το δεξί για το 2.90 η Εθνική Ελλάδος

Από σήμερα μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου το Nations League εισέρχεται στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και θα μας απασχολήσει για το επόμενο 10ήμερο, όπως και οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος.

Μία διοργάνωση που διεξάγεται για 3η φορά επί Ευρωπαϊκού εδάφους και στην ουσία αποτελεί μία ιδέα των διοργανωτών ώστε να αντικαταστήσουν τα φιλικά με επίσημα παιχνίδια που συνδέονται με προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το Euro2024.

Και μπορεί για κάποιες ομάδες να αποτελεί μία δεύτερη ευκαιρία για να πάρουν μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις Εθνικών ομάδων, ωστόσο για άλλες αποτελεί απλά μία… αγγαρεία!

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Βέλγου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε: «Για μένα δεν έχει σημασία το Nations League. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αυτά τα ματς, όμως είναι κάτι σαν εξάσκηση». Κάνοντας παράπονα για τον χρόνο ξεκούρασης που έχουν στη διάθεσή τους κάθε χρόνο οι ποδοσφαιριστές.

Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα
Τα λόγια του Ντε Μπρόινε περιγράφουν μία πραγματικότητα, η οποία ωστόσο αλλάζει από Εθνική σε Εθνική όπως έγραψα και στην αρχή του κειμένου. Για την Εθνική μας ομάδα το Nations League αποτελεί μία ευκαιρία και ως έτσι το βλέπουν οι Ελληνες ποδοσφαιριστές και όχι σαν μία αγγαρεία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ (σήμερα πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του) μπορεί να βρίσκεται μικρό χρονικό διάστημα στο τιμόνι της Εθνικής, αλλά είναι σε θέση να γνωρίζει την σημαντικότητα της διοργάνωσης και πως αυτήν μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον στην ομάδα.

Να αναφέρω ότι στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ουρουγουανός τεχνικός με την Ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, υπάρχει ειδικός όρος που της δίνει το δικαίωμα να το θέσει σε παύση με μικρή αποζημίωση αν δεν μείνει ικανοποιημένη.

Στόχος του Ελληνικού συγκροτήματος είναι η πρωτιά στον όμιλο με Κόσοβο, Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία και μία νίκη σήμερα θα είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συγκρίνοντας τα δύο σύνολα, είναι αδιαμφισβήτητη η διαφορά υπέρ της Ελλάδας.

Αυτό των Βορειοϊρλανδών αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις χαμηλές κατηγορίες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και στηρίζεται στη δύναμη και τις στημένες μπάλες. Προέρχονται και αυτοί – όπως και εμείς- από την αποτυχία να προκριθούν στο Μουντιάλ και βρίσκονται στο στάδιο αλλαγών.

Η Εθνική μας, από την άλλη μεριά, διαθέτει παίκτες με εμπειρία σε κορυφαία πρωταθλήματα και σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Ένα περισσότερο συν στην επιλογή του «διπλού», η επιθυμία του Ουρουγουανού τεχνικού να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες διοργανώσεις ως τεχνικός της Γαλανόλευκης.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκουμε το «διπλό» στην υψηλότερή του απόδοση (2.51), ενώ με την Εθνική να προέρχεται από 6 διαδοχικά under2,5 και την Βόρεια Ιρλανδία να δυσκολεύεται κι’ αυτήν αρκετά στο σκοράρισμα, το combo: 2 & under3,5 ανεβάζει την απόδοση στο 2.90 μέσω του Bet builder του Pamestoixima.gr.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονό ποντάρισμα 
2/6 – 21:45 – Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα: 2 & under3,5 (2.90) με 10 μονάδες

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα