Champions League: Με την Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός στον Β’ προκριματικό

Champions League: Με την Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός στον Β’ προκριματικό

Έναν «διαχειρίσιμο» αντίπαλο για τον Παναθηναϊκό ανέδειξε η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, σύμφωνα με την οποία το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο.

Αναλυτικότερα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστούν με τη δευτεραθλήτρια Ουκρανίας σε έδρα που καλείται να δηλώσει η Ντνίπρο (λόγω πολέμου, δεν διεξάγονται αγώνες επί ουκρανικού εδάφους).

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 25-26 Ιουλίου, στην έδρα που θα δηλώσει η ουκρανική ομάδα και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (1 ή 2 Αυγούστου) στη Λεωφόρο.

Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί, τότε στον τρίτο προκριματικό γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίς\ει μία εκ των Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ, ενώ εάν περάσει στα play offs του Champions League, τότε οι τέσσερις ομάδες θα κληρωθούν σε δύο ζευγάρια για να βγουν δυο εισιτήρια για τους ομίλους.

Σε περίπτωση αποκλεισμού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τότε «πέφτει» απέναντι στη Σλάβια Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και αν αποκλειστεί και εκεί, τότε πηγαίνει στα play offs του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα