Τζόκοβιτς: Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση: Νιώθω απογοητευμένος, αποχωρώ

16 Ιανουαρίου 2022, 09:59

Τζόκοβιτς: Η πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση: Νιώθω απογοητευμένος, αποχωρώ

Μετά από ένα θρίλερ πολλών ημερών, το δικαστήριο της Αυστραλίας απέρριψε την έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και αποφάσισε την οριστική του απέλαση από τη χώρα.

Ο Νόλε δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για αυτή την απόφαση, τονίζοντας παράλληλα ότι τώρα θα ξεκουραστεί, πριν προχωρήσει σε νέες δηλώσεις.

Η δήλωση του Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την ήττα του στο δικαστήριο και την απόφαση για την απέλασή του:

«Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη δήλωση για να αναφερθώ στα αποτελέσματα της σημερινής ακρόασης του Δικαστηρίου. Τώρα θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, προτού κάνω περαιτέρω σχόλια πέρα ​​από αυτό. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση. Νιώθω άβολα που υπήρξα το επίκεντρο των τελευταίων εβδομάδων και ελπίζω ότι όλοι τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και το τουρνουά που αγαπώ. Θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, τους υπεύθυνους του τουρνουά, το προσωπικό, τους εθελοντές και τους φιλάθλους το καλύτερο για το τουρνουά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους, την ομάδα, τους υποστηρικτές, τους φιλάθλους και τους Σέρβους συμπολίτες μου για τη συνεχή υποστήριξή σας. Ήσασταν όλοι μια μεγάλη πηγή δύναμης για μένα».