Η νέα σειρά The Witcher είναι πλέον διαθέσιμη και έχει προκαλέσει χαμό

Η νέα σειρά The Witcher είναι πλέον διαθέσιμη και έχει προκαλέσει χαμό

Η πολυναμενόμενη σειρά του χειμώνα The Witcher είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix και έχει προκαλέσει χαμό!

Δεν είναι το νέο Game of Thrones, και όσοι νομίζουν κάτι τέτοιο πιθανόν να απογοητευτούν. Είναι μια πρωτότυπη ερμηνεία των μυθιστορημάτων του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski και σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα πρόκειται να είναι η καλύτερη σειρά που θα δούμε φέτος.

 

Με έναν τεράστιο προϋπολογισμό, η πρωτότυπη σειρά του Netflix έχει ως πρωταγωνιστή τον Χένρι Κάβιλ, που υποδύεται τον Γκέραλτ της Ρίβια, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή της υπηρεσίας είναι: “Ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων που ψάχνει την μοίρα του σε έναν άγριο κόσμο όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο.”

 

Ο πρώτος κύκλος της νέας σειράς φαντασίας περιλαμβάνει 8 επεισόδια, στα οποία οι τοποθεσίες, οι κακοί, η μαγεία, οι μάχη με τα σπαθιά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Το ‘Witcher’ μπορεί να είναι περισσότερο γνωστό ως brand από τα ομώνυμα video games των ‘90s, η σειρά όμως θα βασιστεί στα βιβλία που εμπνεύστηκαν απ’ αυτά. Οι φίλοι των video games ωστόσο, σίγουρα θα ανακουφιστούν όταν δουν ότι η συγκεκριμένη μεταφορά δεν έχει καμια σχέση με άλλες μεταφορές παιχνιδιών που έχουμε δει κατά καιρούς (Resident Evil, Tomb Raider, Hitman και άλλα).

 

Όσοι δεν γνωρίζουν τα βιβλία ή τα βιντεοπαιχνίδια, ο Γκέραλτ είναι ένας μισθωτός κυνηγός τεράτων, ο οποίος έχει υπεράνθρωπες ικανότητες, είναι άριστος ξιφομάχος, ιδιαίτερη σωματική δύναμη, ταχύτητα και αντοχή, ενισχυμένη όραση και ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και την ικανότητα να χρησιμοποιεί τη Μαγεία των Συμβόλων. Το όνομα του είναι ουσιαστικά θρύλος, ενώ είναι γνωστός ως Γουύνμπλεϊντ, που σημαίνει “Λευκός Λύκος” στη Γηραιά Γλώσσα.

 

Τον Βρετανό ηθοποιό Χένρι Κάβιλ πλαισιώνουν οι: Άνια Σαλότρα, Φρέγια Άλλαν, Τζόντι Μέι, Μπγιόρν Χλίνουρ Χάραλντσον, Άνταμ Λέβι, Μιάνα Μπέρινγκ και Μίμι Ντιβένι.

 

Η σειρά είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Netflix, ενώ λέγεται ότι έχει πάρει το “πράσινο φως” και η δεύτερη σεζόν.

https://perpetual.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα