Τουρκία: Φουντώνουν οι φήμες ότι έπαθε έμφραγμα ο Ερντογάν

Τουρκία: Φουντώνουν οι φήμες ότι έπαθε έμφραγμα ο Ερντογάν

Πληθαίνουν οι φήμες στην Τουρκία ότι η υγεία του Ερντογάν είναι σε οριακό σημείο ειδικά μετά τη χθεσινή του αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο ΚΑΝΑΛΙ 7.
Πολλοί είναι αυτοί που μιλούν κι αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος δεν είχε ένα απλό “κρυωματάκι”, όπως δήλωσε ο ίδιος, αλλά υπέστη έμφραγμα.

Επίσημα αυτή η εκδοχή διαψεύδεται, όμως η ουσία είναι ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του Τούρκου Προέδρου.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Ερντογάν ακύρωσε και τις σημερινές εμφανίσεις του, μαζί και εκείνη στον πυρηνικό σταθμό Ακουγιού, στην τελετή υποδοχής των καυσίμων που θα έρθουν από τη Ρωσία, στην οποία θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο Διευθυντής Επικοινωνιών του Τούρκου Προέδρου, Φαχρετίν Αλτούν, έκανε επίσης δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς, από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς για την υγεία του Προέδρου μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όση παραπληροφόρηση και αν διαδώσουν, δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν το γεγονός ότι το τουρκικό έθνος στέκεται δίπλα στον ηγέτη του και ότι ο Ερντογάν και το AKP θα βγουν νικητές στις εκλογές της 14ης Μαΐου» σχολίασε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα