Βίντεο - σοκ: Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου

Βίντεο - σοκ: Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου

Άναυδοι ήταν οι θεατές σε θεατρική παράσταση στην πόλη Ουλάν Ουντέ της ανατολικής Σιβηρίας, όταν ο Ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ σόκαρε τους πάνες κόβοντας τις φλέβες του πάνω στη σκηνή.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός προχώρησε στην κίνηση αυτή για να διαμαρτυρηθεί γιατί -όπως καταγγέλλει- η διοίκηση του θεάτρου προσπάθησε να τον εξωθήσει σε παραίτηση, κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του.

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο Ρώσος ηθοποιός και στη συνέχεια άρχισε να κόβει τις φλέβες του, με τους θεατές να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», τόνισε μπροστά στους θεατές.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός, που φέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα