Έλον Μασκ: Θα στηρίξει τον Ρον Ντε Σάντις στις εκλογές του 2024

Έλον Μασκ: Θα στηρίξει τον Ρον Ντε Σάντις στις εκλογές του 2024

Ο Έλον Μασκ δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι θα υποστήριζε τον Ρον Ντε Σάντις, τον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Φλόριντα, αν έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Μασκ, δήλωσε: «Η προτίμησή μου για την προεδρία του 2024 είναι κάποιος λογικός και κεντρώος. Ήλπιζα ότι αυτό θα ίσχυε για την κυβέρνηση Μπάιντεν, αλλά έχω απογοητευτεί μέχρι στιγμής».

Χαρακτήρισε τον εαυτό του «σημαντικό υποστηρικτή της προεδρίας Ομπάμα-Μπάιντεν και (απρόθυμα) ψήφισε τον Μπάιντεν έναντι του Τραμπ».

Όταν ένας από τους συνομιλητές του στο Twitter τον ρώτησε αν θα υποστήριζε τον Ντε Σάντις στις επόμενες προεδρικές εκλογές, ο Musk απάντησε: «Ναι»

Ο Μασκ δήλωσε τον Ιούνιο ότι τείνει προς την υποστήριξη του Ντε Σάντις και οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει επευφημίες ο ένας για τον άλλον.

Η έκφραση υποστήριξης του Μασκ έρχεται την ώρα που πολλοί ηγέτες του κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συμμάχων του Ντόναλντ Τραμπ, μιλούν για τον Ντε Σάντις ως μια πιο επιθυμητή επιλογή από τον πρώην πρόεδρο στις επόμενες εκλογές. Ο κυβερνήτης της Φλόριντα κέρδισε με ηχηρή νίκη επανεκλογής στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ακόμη και όταν πολλοί από τους υποψήφιους των Ρεπουμπλικάνων που υπερασπίστηκε ο Τραμπ υπέστησαν ήττα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα