Μισισίπι: Δασκάλες παιδικού σταθμού τρόμαζουν παιδιά με μάσκα του Scream

Μισισίπι: Δασκάλες παιδικού σταθμού τρόμαζουν παιδιά με μάσκα του Scream

Εξοργίζει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει νηπιαγωγούς να εκφοβίζουν μικρά παιδάκια σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ.
Το βίντεο δείχνει τις νηπιαγωγούς να φορούν τρομακτικές, αποκριάτικες μάσκες και να ουρλιάζουν στα παιδιά με σκοπό να τα συμμορφώσουν για να μην κάνουν αταξίες. Εκείνα φυσικά κλαίνε με αναφιλητά τρέμοντας από το φόβο τους. Η αστυνομία συνεργάζεται με τον εισαγγελέα για να δει εάν υπάρχουν πιθανές ποινικές κατηγορίες που μπορούν να καταλογιστούν.

Τα παιδιά του παιδικού σταθμού στο Μιζούρι των ΗΠΑ στριγγλίζουν δυνατά.

Ένα κοριτσάκι κρατάει ένα κουτάλι, κλαίει γοερά και τρέμει.. Ένα αγοράκι κλείνει τα αυτιά του.. Ένα άλλο δαγκώνει τα χέρια του από τρόμο.

Η τρομακτική αποκριάτικη μάσκα – φάντασμα που φοράει μία από τις νηπιαγωγούς του παιδικού σταθμού έχει τρομοκρατήσει τα παιδιά.

«Ήσουν κακό παιδί; Χρειάζεται να σε βγάλω έξω; Καλύτερα να είσαι καλό παιδί», λέει η δασκάλα.

Η νηπιαγωγός με την τρομακτική μάσκα που θυμίζει την κραυγή του Μουνκ έχει κολλήσει τη μάσκα πάνω στο πρόσωπο του παιδιού που έχει παραλύσει από το φόβο του.

Κάποια από τα παιδιά ξέφυγαν και κρύφτηκαν στη διπλανή αίθουσα.

Μετά το χτύπημα της πόρτας, όμως, το μαρτύριο- θρίλερ συνεχίστηκε.

«Θα μαζέψεις τα πράγματα σου; Γιατί δεν το έκανες;», λέει μία άλλη δασκάλα.

Οι νηπιαγωγοί προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη με ανορθόδοξες μεθόδους διαπαιδαγώγησης. Αποφάσισαν να εκφοβίσουν τα παιδάκια του σταθμού για να τα συμμορφώσουν. Επειδή ήταν άτακτα.
Το βίντεο τράβηξε μία από τις δασκάλες του σταθμού που δεν συμφωνούσε με αυτή την απαράδεκτη μέθοδο.

Τους τράβηξε επειδή ήθελε να έχει αποδείξεις για τους ιδιοκτήτες του σταθμού.. Άγνωστο παραμένει πόσο διάστημα εφάρμοζαν την τακτική του τρόμου σε μικρά παιδιά κάτω των πέντε ετών..

Για πόσο καιρό πλήγωναν αθώες παιδικές ψυχές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα