Nέες απειλές Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας: Η στήριξη από την ΕΕ και τις ΗΠΑ δεν θα σας σώσει

Nέες απειλές Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας: Η στήριξη από την ΕΕ και τις ΗΠΑ δεν θα σας σώσει

Nέες απειλές εναντίον της Ελλάδας εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχεδόν παράλληλα με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας εκδήλωση του κόμματός του είπε μεταξύ άλλων ότι η χώρα του δέχεται επιθέσεις από την Ελλάδα και είπε χαρακτηριστικά: «Η στήριξη από την ΕΕ και τις ΗΠΑ δεν θα σας σώσει».

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις προθέσεις όσων μας προκάλεσαν και μας επιτέθηκαν από την Ελλάδα και δεν θα ενδώσουμε σε βρώμικα παιχνίδια. Τα όπλα που συσσωρεύτηκαν στη Δυτική Θράκη και στα νησιά δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Η χώρα μας δεν θα συμβιβαστεί για την άμυνά της. Η υποστήριξη από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη δεν μπορεί να σας σώσει», απευθυνόμενος στην Ελλάδα, ενώ έπειτα στράφηκε κατά της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τον συμβολισμό των «τριών σοφών μαϊμούδων».

«Με την παρακμή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η Μεσόγειος παραδόθηκε στην ιμπεριαλιστική κατοχή. Λυπούμαστε βαθιά για το γεγονός ότι η Μεσόγειος μνημονεύεται σήμερα με ένταση και θανάτους μεταναστών. Μπροστά στους θανάτους μεταναστών στη Μεσόγειο, η Δύση προτίμησε να παριστάνει τους τρεις πιθήκους», δηλαδή δεν βλέπουν το κακό, δεν ακούν το κακό, δεν μιλούν για το κακό και πρόσθεσε ότι: «Οι πόρτες που είναι κλειστές για τους πρόσφυγες στη Δύση, ανοίγουν για τα μέλη του δικτύου Γκιουλέν και τους τρομοκράτες του PKK».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα