Χάρι και Μέγκαν: Ο Κάρολος τους απέκλεισε από την εκδήλωση πριν από την κηδεία της Ελισάβετ

Χάρι και Μέγκαν: Ο Κάρολος τους απέκλεισε από την εκδήλωση πριν από την κηδεία της Ελισάβετ

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα κάνουν μία επίσημη εκδήλωση για τους παγκόσμιους ηγέτες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ενόψει της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρευρεθούν αρχηγοί κρατών, επίσημοι καλεσμένοι από το εξωτερικό και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τι ορίζει το πρωτόκολλο
Η συγκεκριμένη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν η ιδανική ευκαιρία για πολλούς προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Ο λόγος αυτού του αποκλεισμού έχει τη βάση του στο πρωτόκολλο, καθώς σε αυτήν την εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν μόνο εστεμμένοι πρίγκιπες.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και ο πρίγκιπας Άντριου δεν θα είναι παρόντες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα